Reszta praktycznie niczym się nie różni to nie będę dodawał
 Reszta praktycznie niczym się nie różni to nie będę dodawał 

Witam Nowego członka
 Zapraszamy na najbliższy Spot
 Zapraszamy na najbliższy Spot 
 Najbardziej denerwującą rzeczą która jest w moim aucie to to ze kierownica idzie za kolami jezeli jade po dziurach czy koleinach kola skręcają na tych nierównościach to kierownica tez cała lata az cieżko mi ją utrzymac a przeciesz ma wspomaganie od czego to moze byc. Druga sprawa to buczy jak by miala sportowy tłumik hehe i nie wiem czy one tak same z siebie czy moze lozysko mam do dupy ? A trzecie to takie stukanie przy jezdzie na luzie i przy chamowaniu nie znam sie na tym nie wiem o co kaman koncuwki drążków tylne tuleje na wachaczu ? a moze to to łozysko.
 Najbardziej denerwującą rzeczą która jest w moim aucie to to ze kierownica idzie za kolami jezeli jade po dziurach czy koleinach kola skręcają na tych nierównościach to kierownica tez cała lata az cieżko mi ją utrzymac a przeciesz ma wspomaganie od czego to moze byc. Druga sprawa to buczy jak by miala sportowy tłumik hehe i nie wiem czy one tak same z siebie czy moze lozysko mam do dupy ? A trzecie to takie stukanie przy jezdzie na luzie i przy chamowaniu nie znam sie na tym nie wiem o co kaman koncuwki drążków tylne tuleje na wachaczu ? a moze to to łozysko. Co do tego motywu z kierą to może masz za szerokie papcie ,bo wtedy potrafi targać kierąmaster2411 pisze:A moze bycNajbardziej denerwującą rzeczą która jest w moim aucie to to ze kierownica idzie za kolami jezeli jade po dziurach czy koleinach kola skręcają na tych nierównościach to kierownica tez cała lata az cieżko mi ją utrzymac a przeciesz ma wspomaganie od czego to moze byc. Druga sprawa to buczy jak by miala sportowy tłumik hehe i nie wiem czy one tak same z siebie czy moze lozysko mam do dupy ? A trzecie to takie stukanie przy jezdzie na luzie i przy chamowaniu nie znam sie na tym nie wiem o co kaman koncuwki drążków tylne tuleje na wachaczu ? a moze to to łozysko.
TY tez masz z tą kierownicą tak samo ? Dodam ze samochód kupiłem 2 tyg temu XD
 Co do buczenia to jak się rozpędzisz i bryka leci sama to też to masz? Jeśli tak to łożyska lub opony wyząbkowane,a jeśli tylko podczas jazdy z wciśniętym gazem to mogą być przedmuchy na wydechu ,lub wycięty katalizator,lub coś innego z napędem.Przy hamowaniu raczej luzów na łożyskach nie da się odczuć.Mogą to być końcówki drążków ,sworzeń wahacza lub tuleje.Z tym najlepiej podjedź na stację diagnostyczną ,za 30pln powinni Ci na szarpaku powiedzieć co jest nie tak w zawieszeniu.Możesz mieć wyrobione sworznie prowadzące zacisków hamulcowych ,wtedy też będzie stukanie na nierównościach,ale ucichły by przy hamowaniu
 Co do buczenia to jak się rozpędzisz i bryka leci sama to też to masz? Jeśli tak to łożyska lub opony wyząbkowane,a jeśli tylko podczas jazdy z wciśniętym gazem to mogą być przedmuchy na wydechu ,lub wycięty katalizator,lub coś innego z napędem.Przy hamowaniu raczej luzów na łożyskach nie da się odczuć.Mogą to być końcówki drążków ,sworzeń wahacza lub tuleje.Z tym najlepiej podjedź na stację diagnostyczną ,za 30pln powinni Ci na szarpaku powiedzieć co jest nie tak w zawieszeniu.Możesz mieć wyrobione sworznie prowadzące zacisków hamulcowych ,wtedy też będzie stukanie na nierównościach,ale ucichły by przy hamowaniu   

No wiadomo nie zawsze pasuje,ale jak by co to bierz kiełbaskę z domu ,będziemy pichcić na grillubad_gen pisze:witam, jak przyjadę to będę ale nie obiecuję
, szerokości...

.
 . Tylko nie wiem jak z realizacją zamówieniaW razie czego pogoda zamówiona
 ,
 ,

na docelu.pl widzę że wyjeżdżając z Kieleckiej jest już ta Mokra ale jak tam jeździłem to oprócz traw wszelkiej maści nic nie kojarzę
 na docelu.pl widzę że wyjeżdżając z Kieleckiej jest już ta Mokra ale jak tam jeździłem to oprócz traw wszelkiej maści nic nie kojarzę  da radę niskopodłogowcem od tej strony dojechać?
 da radę niskopodłogowcem od tej strony dojechać?

. No ale czego się nie robi dla rodziny
 . No ale czego się nie robi dla rodziny  . A może ma ktoś takie miejsce gdzie przy ładnej pogodzie można połączyć przyjemne z pożytecznym czyli spot+grill nad wodą
 . A może ma ktoś takie miejsce gdzie przy ładnej pogodzie można połączyć przyjemne z pożytecznym czyli spot+grill nad wodą  żeby wilk był syty i owca cała
  żeby wilk był syty i owca cała  
   pozdr
 pozdrno wypraszam sobie ja zawsze jestem porządny a nie tylko tego dniaalfabox pisze:nie licząc Oki-ego który nie używa (jedyny porządny dzisiaj)

Mi zawsze maślanka pomagała na takie indiańskie opaleniznybad_gen pisze:ha, nie przyjechałem bo moja Pani jest wielką zwolenniczką kąpieli wodnych i słonecznych, w związku z tym w sobotę wyciągnęła mnie do Piecek. Niestety przegoniła nas burza więc w niedzielę nastąpiła "powtórka z rozrywki" Efektem kilkugodzinnego machania wiosełkami na pontonie w pełnym słońcu jest potężny ból ramion i kolor skóry jak u gotowanego raka. No ale czego się nie robi dla rodziny
. A może ma ktoś takie miejsce gdzie przy ładnej pogodzie można połączyć przyjemne z pożytecznym czyli spot+grill nad wodą
żeby wilk był syty i owca cała

pozdr

,tylko żeby jakieś fajne miejsce było nad wodą i najlepiej zapomniane przez ludzi
 ,tylko żeby jakieś fajne miejsce było nad wodą i najlepiej zapomniane przez ludzi