Nie ma takiej opcji!!!!Arbuz pisze:możliwe że uda mi się podskoczyć na Wasz spot - jeśli oczywiście jest możliwość
zeby Cie nie było

Och juz przestań bo sie zaczerwienieJunk65 pisze:właściciela czarnej Almery z którym wczoraj rozmawiałem i który mnie tu zaprosił...

a tak w ogóle to nie wiem czy do spotu jeszcze bede jej właścicilem

pozdro i witamy
mlody lubie Cie tylko nie tylko nie pisz takich rzeczymody19933 pisze:ciekawe jak primera wypadłaby z maximami chłopaków

A termin jajeczno-sikawkowy mi się podoba
1. Szalony
2. dylson
3. Rio
4. Alisssa - bo się za Wami steskniła
5.NissanDreams- jak mi się fura nie rozleci (a możliwe ze się rozpadnie) to przyjadę xD
6.mody19933
7. Oktan
Junk65 nie nawal, widze Cie na spocie

Gdybyście mieli ochotę, to zapraszam na cotygodniowe niedzielne spoty JDM Style do Myszkowa o godzinie 17:00 na parkingu przy CH Oczko (skrzyżowanie ulic Kościuszki i Kopernika)
 Gdybyście mieli ochotę, to zapraszam na cotygodniowe niedzielne spoty JDM Style do Myszkowa o godzinie 17:00 na parkingu przy CH Oczko (skrzyżowanie ulic Kościuszki i Kopernika)

Pozdrowionka i do zobaczenia już za 2 tygodnie...
 Pozdrowionka i do zobaczenia już za 2 tygodnie...   

jak na razie patrze w grafik to niestety nie mam wolnych weekendow w tym piatkow wieczorem bo mam prace
 jak na razie patrze w grafik to niestety nie mam wolnych weekendow w tym piatkow wieczorem bo mam prace 

warsztat jest na cmentarnej naprzeciwko sklepu meblowego
 warsztat jest na cmentarnej naprzeciwko sklepu meblowego