Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
No dobra leszcze,coś mrozik przymula,jutro (sobota 4 .02 .12) idziemy na grzańca jak Dejneks pisał do fajnej knajpki,kto ma ochotę niech przybywa na 15 pod pręgierzem.
Ja niestety pracuje. I mam mały problem z moim nissmokiem. Możecie polecić mi kogoś kto zajrzałby pod maskę i udzielił jakiś rad odnośnie obrotów na biegu jałowym. Nie chce wymieniać pól silnika może ktoś dysponuje częściami do sr20de na szybką podmianke.
A co do mojej almy, to mam problem z obrotami. Od samego początku odkąd wylądował pod maską sr20 miałem z nimi problemy. Jednak teraz (podejrzewam bardzo niskie temperatury) jest jeszcze gorzej. Na biegu jałowym obroty potrafią dojść do 2000 i nie chcą się zmniejszyć. Dopiero gdy wrzucę bieg i (bez gazu) puszczam sprzęgło wtedy łaskawie obroty spadną. Chętnie podjechalbym do kogoś kto ma sr20 i zajrzałbym pod maskę, bo wydaje mi się, że poprzedni właściciel od którego odkupiłem silnik coś przekombinował z krokowcem i podciśnieniami.
przemek n15, wiesz co ja zauwazylem ze mi ostatnio tez nieraz wskoczy na 2 wiec moze to faktycznie przez mrozy... ale jak chcesz sie spotkac to dawaj na priv albo gg 10886121 ja teraz mam urlop wiec mozemy sie zgadac. pozdrawiam
Hej Was też zasypało ale jest dobra wiadomość i odwilż na weekend to może jakiegoś spota zorganizujemy może łyżwy a później coś na rozgrzanie?? Kto sie pisze termin do ustalenia
kierowcy dzielą sie na tych co umieją jeździć i na tych co umią bo widzieli na filmie"szybcy i wściekli" kutwa zima zaskoczyła kierowców mega korki na wrocku
Monika zapraszam na spota może uda nam sie coś zorganizować na weekend
Misiek a znasz jakiś fajny plac gdzie mozna sie poślizgać autkiem?? Na weekend ma być odwilż wiec chyba lipa. Ktoś chętny na spota w niedziele po obiadku??
To co jutro 14.30 spotykamy się na parkingu na Mickiewicza na grupową fotkę a później spacerek na lodowisko na pergoli (od 16-17 przerwa techniczna) wiec akurat godzinka na łyżwy
Ooo..oo..14:30?? No dobra ale ja tym razem przyjadę "anglikiem" może w takim razie później troszkę przyjadę co by zdjęcia nie zepsuć
Jest szansa że Justyna zawita do nas, Janek niestety pracuje
14,30 to tylko propozycja zeby się chwilkę wczesniej spotkać na zdjęcie przy autkach a później na łyżwy jak cos to mozemy się od razu na łyżwach spotkać o 15.
No i chyba "nici" z łyżew chyba że zamiast łyżew weźmiemy stroje kąpielowe Ja będę o 15tej na parkingu, a później pomyślimy co dalej...
Przemek szkoda że nie dasz rady, może innym razem..
Pojawił się już komunikat o zlocie u naszych sąsiadów,czyli tak jak mówiłem zlot odbędzie się w dniach 11-13 V 2012r , kto jest chętny może się wpisać na ich stronie www.nissan-club.cz
Ja jestem jak najbardziej za spotem niestety najbliższy weekend w jaki będę dostępny we Wro to obawiam się ze ostatni tego miesiąca, chyba ze w tygodniu coś zorganizujemy