Ludzie dajcie jakiś pomysł póki śnieg jest, bo teraz bardzo mroźne dni nadchodzą i zero opadów.
Dariusz, bo takie sie w ogole nie rozbijaja.... taki matrixniechcem sie wypowiadać o modelach straszych bo takich nie widziałem po wypadkach na oczy ale ...
nie wiem... podobno na dajtkach jest duzo nie odsniezonych drog... i wcale nie musi byc az taka dluga... wystarczy do pierwszych 70 km/h sie rozpedzic juz wtedy bedzie wiadomo kto ma wiecej trakcji. Na tych moich oponach to na normalnych odsniezonych na dwojce tez zrywa... dzisiaj sie o tym przekonalem i wlasciwie to nawet w szoku bylem.... i oczywiscie nie bylo to przy zmianie biegu. cos takiego jak ci mowilem ostatnio ze mam wrazenie ze jakos sie mu chyba charakterystyka zjebala, poszrapala... to powiedziales ze to przyczepnosc zrywa okresowo.Jastrząb pisze:No Rayan myślałeś już o jakimś kawałku drogi
ulica Towima jest zajebiscie zdradliwa.... niby rowna, niby prosta.... a barjerki na pasie zieleni dwa razy w tygodniu tam wymieniajaDaryjusz pisze:ul.Tuwima może to nie jest prosta ale rowna droga.
o, ale to na jakims zorganizowanym placu czy gdzies na ulicach olsztyna? jakies pacholki, zorganizowany tor czy cos teges?? prosze o info ci gdzie kiedy o ktorejWiec mozna jutro pobawic sie tak jak w Ostrodzie ostatnio tylko ze w Olsztynie. Ktos sie pisze?