Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Z racji braku oświetlenia na parkingu przy Radziwoja proponuję przełożyć część pierwszą/oficjalną spotu opłatkowo/kalendarzowego na parking przy M1.Część druga , ,mniej oficjalna,dla zainteresowanych odbędzie się na Radziwoja 10 Proponuję godzine 16tą.
ja to po zdjęciach jeszcze bardziej żałuje ze mnie nie było a co do jasełek to nie wiadomo bo nie wiem czy nie pracuje chociaż może tylko do końca roku bede w sphinxie bo mi sie umowa konczy
BĘDĘ tylko transport sobie muszę skombinować, chyba, że ktoś ma kierowcę i wolne miejsce
aha, bonzo sprawdziłem stan półosiek i mam tylko krótką, wychodzi na to, że ta dłuższa zadomowiła się u mojego mechanika...muszę ją jakoś zgarnąć...nawet nie miałem zamiaru ich targać na piechotę, chyba że w drodze powrotnej użyłbym ich jak w filmie "Nie lubię poniedziałku", żeby mnie do domu zaprowadziły
kurka ja mogę się troszkę spóźnić z racji tego że o 15:20 będę dopiero w domku po pracy i zanim wrócę do Poznania... ale będę z kalendarzami postaram się dotrzeć do 16:30
Ja się nie zjawię, praca do 16 a później pakowanie, porządki i w sobote rano wyjazd na święta do rodziców. Sporo zamieszania w pracy i w szkole i nie miałem na nic czasu, nawet chwili, zeby się na spocie pojawić
Ja jednak nie dojadę...właśnie skończyłem robotę i szef wykombinował nam firmową wigilię żeby jeszcze prezenty nam dać przed świętami a nie po Nowym Roku
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze na te Święta, aby upłynęły w rodzinnej, ciepłej atmosferze, żeby sypnęło jednak trochę śniegiem, a na nadchodzący Nowy Rok zadowolenia z Waszych furmanek, co by jak najmniej mechanika widziały