1. NaMiBiA
2.Sajmooon (1 sztuka)
A tak bajdełej kiedy najbliższy spot ?:) bo mam pewną rzecz do przekazania dla Uli
 mała podpowiedź jest ich dużo

Pytasz sie za każdym razem i za każdym razem jest ta sama odpowiedź: ADEX ma Twoje gadżety zlotowe.A kto ma moje zlotowe gadżety

sprawdzam tylko czy nic sie nie zmieniło w tym temacieSajmooon pisze:Cytat:
A kto ma moje zlotowe gadżety
Pytasz sie za każdym razem i za każdym razem jest ta sama odpowiedź: ADEX ma Twoje gadżety zlotowe.

Wiedziu pisze:
Kto ma zlotowe gadżety hochoła ? hłe hłe

było trochę chłodnawo a gorąca herbata wszystkich ( prawie : ) rozgrzała
 było trochę chłodnawo a gorąca herbata wszystkich ( prawie : ) rozgrzała  dużo ważnych ustaleń po burzy mózgów
 dużo ważnych ustaleń po burzy mózgów  także do zobaczenia następnym razem
 także do zobaczenia następnym razem 

2012
 2012O 19 dzwonilem do Adzia w tej sprawie i powiedzialem ze skoro nie ma innego pomyslu trzeba pogadać z Grayem i wymyslić sposob mocowania taki zeby byla plaska powierzchnia na naklejkegray5 pisze:tablice to mogę na ploterku wyciąć, litery jakie sie zamarzy;]

szkoda ze do irlandii jade
 szkoda ze do irlandii jade  jesli wiecie o czym mowie
 jesli wiecie o czym mowie  
  od dzisiaj zaczynamy "odpoczynek"
 od dzisiaj zaczynamy "odpoczynek"  pozdrowcie ode mnie grzresia od tego niedobrego wujka sergieja ...i powiem wam ze kawal dobrej roboty zrobiliscie
 pozdrowcie ode mnie grzresia od tego niedobrego wujka sergieja ...i powiem wam ze kawal dobrej roboty zrobiliscie 

Niestety ale na razie jestem nie mobilny ,ponieważ kilka dni temu miałem operację i ciężko mi się ruszać z domu gdziekolwiekuleńka pisze:Hohoł godzina wczesna, możesz zabrać dzieci
 ale wam życzę udanej wizyty u Grzesia i pomimo tego że nic nie napisałem pozdrówcie go też od inwalidy
 ale wam życzę udanej wizyty u Grzesia i pomimo tego że nic nie napisałem pozdrówcie go też od inwalidy