Obecni na Mokrej byli:
alfabox z pysią,
Gibki z Gibką,
Mecenas,
Bielik
i Radża.
W sumie nie było nas aż tak mało,no i jak zwykle sympatycznie

Grill zakopcony,pogadane,pośmiane i pogoda zaje....... jak na tą porę roku.

Również pozdrawiam,miło było Was spotkać i chwilkę pogadaćmisiek-ol pisze:Siema! Siema!
Z tej strony NaMiBiA. Piszę od Miśka bom leń i wylogowywać mi się nie chce =) Właśni e lecimy z atakiem na Bydgoszcz. Gdyby ktoś reflektował na spotkanie prosiłabym o kontakt: do mnie 509-732-414 lub do miśka 694-499-933. Nie ukrywamy, że będzie nam bardzo miło z jakiegoś mini spocika =)
Pozdrawiam
NaMiBiA
Dzięki Felipe za umieszczenie tej informacji na forum.W końcu zaczynam ogarniać wszystko i nie będę miał tyle wyjazdów, nareszcie mam czas usiąść na forumFelipe pisze: Rozmawiałem z Diabłem i kolejny spocik mozna bylobo przesunąc na 13.11 ze wzgledu na "Wszystkich Swietych", jak sie zapatrujecie?
Ja przyznam, ze calkiem dobry pomysł... Jestem jak najbardziej za!
A może by tak neutralnie zrobić spota 6-tego bo jeśli 11-13 jest długi weekend to znowu będzie że ten jedem jedzie gdzieś ,a drugi gdzie indziejGibki pisze:Mi pasuje, tylko zobaczcie, że 11-13 to też jest długi weekend co nie??
Ale ja jestem za.
Również Sławku pozdrówki dla Ciebie i Twojej Pani,jakby co to wpadnijcie do nas na spocika7,62 pisze:Siemka! Dawno mnie tu nie było. Pozdrowionka dla wszystkich
Witaj serdecznie w naszym grupowym temacie.Z tego co wiem w Toruniu coś ostatnio ucichło,chociaż najlepiej zobacz w temacie Grupa Toruń ,może byście coś z rabbitem zorganizowali,byłoby fajnieSlawek189 pisze:Witajcie, spoty tylko w BDG? czy w okolicach Torunia również się odbywają
Pozdrowienia i szerokości!