Grupa B I E L S K O - B I A Ł A
Nam również było bardzo miło poznać i dziękujemy za miłe przyjęcie w Wasze progi
Mam nadzieję, że znów się zobaczymy... może na ogólnopolskim
Udanej imprezki życzę i mam nadzieję, że w końcu sypnie Wam śniegiem.
PZDR i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, żeby nyski oleju nie brały i żeby konie same się rozmnażały
Mam nadzieję, że znów się zobaczymy... może na ogólnopolskim
Udanej imprezki życzę i mam nadzieję, że w końcu sypnie Wam śniegiem.
PZDR i życzę WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, żeby nyski oleju nie brały i żeby konie same się rozmnażały
Wstałem, więc mogę złożyć życzenia...
Najlepszego dla wszystkich w nowym roku. Żeby ten nowy przyniósł mniej mandatów, mniejsze spalanie, więcej prędkości i adrenaliny za kółkiem...
Przy okazji dziękuje wraz z Mery za życzenia od Pończaka i jego drugiej połówki (nie mówię teraz i nissanie ) przekazane Alibem coś koło północy...
Do zobaczenia na kolejnym spocie...
Najlepszego dla wszystkich w nowym roku. Żeby ten nowy przyniósł mniej mandatów, mniejsze spalanie, więcej prędkości i adrenaliny za kółkiem...
Przy okazji dziękuje wraz z Mery za życzenia od Pończaka i jego drugiej połówki (nie mówię teraz i nissanie ) przekazane Alibem coś koło północy...
Do zobaczenia na kolejnym spocie...
blabla nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać...
http://www.wospwyrazow.pl/
slask jedzie, czestochowa pewnie tam bedzie i moze lodz zawita. mysle ze wy tez sie przylaczycie
slask jedzie, czestochowa pewnie tam bedzie i moze lodz zawita. mysle ze wy tez sie przylaczycie
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
A może by tak tym razem przez Straconkę do Międzybrodzia, a później na Żar Tak samo dużo łuczków i śnieżek... A przy okazji będzie można zobaczyć to miejsce gdzie auta same jada pod góręPonczak pisze: W tą niedziele spot lecimy w góry może?
blabla nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać...
Kamil niby spoko, ale nie ma zbyt bardzo co tam robić, ponieważ wieczorem wszystko zamykają i nie ma gdzie pogadać. Kiedyś już mieliśmy spot właśnie w te okolice, w wieczornych porach i staliśmy sobie na górze przez pewien czas i troszku wymarzliśmy... Odwiedził nas wtedy kolega frischi? swoją czarną almerka o którym teraz słuch zaginął...
Wiec jeżeli chodzi o wyjechanie i zjechanie - spoko, lecz gdy chcemy się zatrzymać to nie bardzo, jedynie Przegibek... jednakże wybraliśmy się niedawno z Pończakiem na przejażdżkę około godziny 18 w weekend i było tam ciemno...
Wiec jeżeli chodzi o wyjechanie i zjechanie - spoko, lecz gdy chcemy się zatrzymać to nie bardzo, jedynie Przegibek... jednakże wybraliśmy się niedawno z Pończakiem na przejażdżkę około godziny 18 w weekend i było tam ciemno...