GRUPA ŚLĄSKA -> KATOWICE
witam mam prosbe do kogos od was moze zna ktos tego goscia z allegro albo jest w stanie zweryfikowac stan tych felg???
http://moto.allegro.pl/item876780302_oz ... mplet.html z gory dzieki za pomoc
http://moto.allegro.pl/item876780302_oz ... mplet.html z gory dzieki za pomoc
N16 2,2 Di, P11 TD, P11 2,0 (131KM), P11 GT to było teraz seat TDI
Moj GT- viewtopic.php?p=14895&sid=c07e0d0248d18 ... 8bd1#14895
Jakbym byl w stanie to bym sie z gosciem umowil a tak to polamany obojczyk mi troche przeszkadza:P
Może ktos z grupy slaskiej sprawdzilby dla kolegi felgi, bo sadze ze kazdy kto by potrzebowal z tamtej okolicy czesci bylaby ona sprawdzona przez jakiegos milego klubowicza
Może ktos z grupy slaskiej sprawdzilby dla kolegi felgi, bo sadze ze kazdy kto by potrzebowal z tamtej okolicy czesci bylaby ona sprawdzona przez jakiegos milego klubowicza
blabla przyjedź na najbliższy spot comiesięczny o 19:00. Info w naszym TEMACIE
Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- hansior
- doświadczony forumowicz
Ehh...ale się narobiło...o 2 w nocy z soboty na niedzielę wyłączyli u mnie prąd i wodę
, do auta wczoraj dostawałem się prawie godzinę bo szyby i reszta były tak zmarznięte że
. Dopiero dziś ok 19 prąd włączyli...był ktoś na Wyrazowie wczoraj? Bo pogoda był faktycznie niezbyt zachęcająca
ale jakbym wiedział że ktoś pojedzie to pewnie bym się wybrał... 

CENTO & NYSKA
SPRZEDAM 4 OPONKI 175/65r14 Dębica Furio
DiLGT pisze:Lokalizacja SLĄSK
hej dzwonilem do gosci i mowil cos o gliwicach , kozich glowach lub bytomiu z gory dzieki za pomoc jak bede mogl na bank sie odwdziecze
N16 2,2 Di, P11 TD, P11 2,0 (131KM), P11 GT to było teraz seat TDI
Kolego MERID jestem ze ŚLĄSKA ale do KATOWIC trochę mam mieszkam blisko granicy z CZECHAMI, a na spocie byłem i pogadaliśmy co nieco a co do następnego spota to trzeba się gdzieś ruszyć może na kręgle bo w taką zimie człowiek obrośnie w tłuszcz i nic się mu nie chce a ja bym tak chciał komuś wklepać ha ha 

Ja co do organizowania spotow zamykam sie na razie przy ikei bo nic wiecej nie zalatwie jezeli ktos fajnie cos przygotuje czemu nie 

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Koledzy przecież ciągle nie będziemy się spotykać na parkingu a co dalej tylko nie mówię że pojedziecie się poślizgać bo ja mam dość ślizgania od dwóch tygodni nic innego nie robię tylko się ślizgam ,czy to droga lokalna,gminna a ostatnio to i autostrada jest biała .
Jeden tor na godzinę kosztuje 50 zł a ile zabawy jest przy tym ,tylko merid niemów że Ty a dokładnie twój bark nie możecie grać (każdego szkoda)możesz pokibicować i browara sączyć to przecież Ci wolno ha ha ha
Jeden tor na godzinę kosztuje 50 zł a ile zabawy jest przy tym ,tylko merid niemów że Ty a dokładnie twój bark nie możecie grać (każdego szkoda)możesz pokibicować i browara sączyć to przecież Ci wolno ha ha ha

jankbkak, jestem zadowolony ze z taka propozycja wyszedles
W planach mamy gokarty kregle itd. tylko na razie nie mam jak pojezdzic popytac sie jakie koszty, ale nie boj sie wszystko w swoim czasie. Na marcowy spot juz cos przygotuje ciekawego 

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Nie dam rady w niedziele ale jeszcze obejrzymy nasze bryki zza miedzy:)Pozdrawiamhansior pisze:Ale wiesz...nie ma co na siłę się wybierać...zwłaszcza że kilka osób ma dość kawałek pod Ikeęjankbkak pisze:Co z was za klubowicze wystarczy trochę śniegu a już narzekacie bee-ee nieładnie wstydźcie się ha ha a ja przyjadę.
A co do przekładanie spota to nie ma sensu... wiadomo jaka pogoda będzie za tydzień?bo może być jeszcze gorzej.
[ Dodano: 2010-01-08, 18:15 ]To może wybierzesz się z nami na Wyrazów w niedzielę?sorenso pisze:Pogoda wredna i tym razem odpuszczę ale następnym razem bede:)
Pozdrawiam.![]()
Miło by było poznać kogoś zza miedzy

Ja proponuje cotygoniowe zloty gdyż co miesieczny to dosc rzadko a nie kazdy moze w dany dzien przyjechac. Tylko nie mozymy cały czas gadac na dolnym parkingu bo chce miec potomstwo a cos moze co po niektorym odmarznac 

510-425-079
Kobiety za kierownicą są jak gwiazdy na niebie, my je widzimy a one nas nie
Kobiety za kierownicą są jak gwiazdy na niebie, my je widzimy a one nas nie

nic sie nie bojcie beda i cotygodniowe tylko musi byc cieplej bo jakby nie bylo cotygodniowe hondy sa w funcity, a my raczej nie spotkam sie w takim gronie jak oni bo duzo osob nie zna sie z widzenie
pozatym marznac nie musimy bo jest ikea i nastepnym razem anpewno ja odwiedzimy

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
- hansior
- doświadczony forumowicz
Także jestem za cotygodniowymi spotami (jeśli byliby chętni) bo jednak nie zawsze pasuje przyjechać w dany dzieńmerid pisze:nic sie nie bojcie beda i cotygodniowe tylko musi byc cieplej bo jakby nie bylo cotygodniowe hondy sa w funcity, a my raczej nie spotkam sie w takim gronie jak oni bo duzo osob nie zna sie z widzenie

CENTO & NYSKA
Szykuje się ze trzy Notesy sie pojawią 

Zestaw siłowników do podnoszenia maski Qashqai J10 i J11 ,X Trail T-31 T-32chcesz wiedzieć więcej info na PW
viewtopic.php?t=18075
viewtopic.php?t=18075
Dla porównania http://www.allegro.pl/item885796563_bla ... h_gls.html i tanszyonajess pisze:sprzedam 2 telefony HTC HERO bez simlocka cena jaka mnie interesuje to 1350 zl . Telefon nówka cały komplet wiecej na pw
sorki ze tak tutaj
w ogóle co tam ciekawego slychac na spotach
Jacko troche nie kumam twojego posta

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
ja jedynie moge powiedziec ze w organizacje sie nie bawie to momentu kiedy bede mozna powiedziec zrosniety 
ale jezeli dacie konkretny termin moge sie zjawic

ale jezeli dacie konkretny termin moge sie zjawic

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Ej Merid,3 szt Nissan Note 

Zestaw siłowników do podnoszenia maski Qashqai J10 i J11 ,X Trail T-31 T-32chcesz wiedzieć więcej info na PW
viewtopic.php?t=18075
viewtopic.php?t=18075
aaaaaaa to wymyslajcie termin 
po pierwsze to widze problem w temperaturze to moze jakis lokal zamkniety

po pierwsze to widze problem w temperaturze to moze jakis lokal zamkniety

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.
Aaaaa,ja pisałem o stałym ,..pierwszopiątkowym 

viewtopic.php?t=18075
viewtopic.php?t=18075
ale to nie zmienia faktu ze mozemy sie wczesniej spotkac poiszcie propozucje to znaczy
terim (data i godzina)
i w jakim lokalu
konkretnie
terim (data i godzina)
i w jakim lokalu
konkretnie

Posiadam części do N14.
Posiadam części do N14.