tam jest fajnie
 tam jest fajnie  ...a jak bedzie wiecej sniegu to moze na te sanki w koncu sie uda
 ...a jak bedzie wiecej sniegu to moze na te sanki w koncu sie uda 
 się bawiliśmy aż się "check engine" nie zapaliło
 się bawiliśmy aż się "check engine" nie zapaliło   
  podj,
 podj,  
Chociwiel mi tam odpowiada, blizej niz do szcz, a pobawic sie tam niezle mozna. Tylko przydaloby sie troche wiecej sniegu. Bylem na chociwlu pierwszego dnia jak snieg popadal, po 15 i juz wyjezdzone bylo, ze miejscami zero kontroli nad samochodem. Nawet recznego nie bytlo trzeba uzywac, zeby bokami latacsergiej pisze:no nie wiem padac snieg zaczyna wiec moze sie znow na chociwlu umowimytam jest fajnie
...a jak bedzie wiecej sniegu to moze na te sanki w koncu sie uda

ostatnio bylo bardzo fajnie teraz tez moze byc ...to kiedy sobota czy niedziela
 ostatnio bylo bardzo fajnie teraz tez moze byc ...to kiedy sobota czy niedziela  
 ula nie widzisz za oknem ze armatki wszedzie postawilemuleńka pisze:Sergiej załatwi armatkę śnieżną i zrobi nam tyle śniegu że nie podołamy przejechac hehehe

jedno mnie martwi ze ankieta zostanie nieroztrzygnieta i nie wiadomo kiedy ten spot sie odbedzie ...jesli wyjdzie remis to chyba wladze naszej grupy zadecyduja
 jedno mnie martwi ze ankieta zostanie nieroztrzygnieta i nie wiadomo kiedy ten spot sie odbedzie ...jesli wyjdzie remis to chyba wladze naszej grupy zadecyduja  troche komuny musi byc i dyktatury bo za dobrze byscie mieli
 troche komuny musi byc i dyktatury bo za dobrze byscie mieli