uchyl rąbka tajemnicy ,co to za autoTołek pisze:no i jak dobrze pójdzie to latem się przesiadam niestety nie na Nissana ale też będzie robił robote już w serii

Pewnie wielu się nie spodoba sam nie jestem do końca pewien ale jest okazja kupić od znajomego w bardzo dobrym stanie,nie bitą,nie skatowaną Astre GSI 16v i na dodatek jest jej jedynym właścicielem od nowościniski pisze:uchyl rąbka tajemnicy ,co to za autonastępne subaru?
No i niech objeżdża chwała mu za to że objedzie Opla i pokaże jak Nismo chodzi takie życie zawsze jest ktoś szybszy,mi 150KM wystarczy....na pewien czasJastrząb pisze:Ale w sumie możesz kupić, napewno Hahkuh z miłą chęcią będzie objeżdżał 2.0
...moja K11 też z hakiemTołek pisze:...duża butla z gazem i hak robią swoje....Hahkuh pisze:...udało się fuksem - nie zawstydzaj mnie... co ja z moim 1.0 mogę..![]()
...to musimy sprawdzić dla pewności na spokojnie - nawet mam miejsceTołek pisze:Ale i tak z równego startu wynik był by ten sam....
Jeśli masz chęć to możemy spróbować czemu by nieHahkuh pisze:...to musimy sprawdzić dla pewności na spokojnie - nawet mam miejsce
Hehe znam tą zasadę z forum Subaru ''misiek evo łeeeee fuuuuj"niski pisze:a co ty myslałeś na forum miłośników nissana ;P
Zarżniesz mamie samochódJastrząb pisze:Ejjjj.......................nie nie nie![]()
!! Do Warszawskiej nic nie mam...........aczkolwiek mam jeszcze lepszy pomysł.......NOWA WITOSA
! tuż pod moim nosem, kurde piękny kawałeczek prostej. Można bezpiecznie obstawić początek i koniec, aby pały nie zaskoczyły i porobić próby.
Jaaa nie mogę mam tę ulicę 60m od siebie i ciągle o niej zapominam a już parę razy żenua 140km/h tam leciała
To pewnie jakiś ham i prostakniski pisze:A mnie na Tuwima ostatnio jedna almera objechała
Hmm...wydaje mi się, że jednak góra u mnie robi swoje, może to tylko wrażenie. Można coś kiedyś spróbować. Tylko ponach co mam teraz to nie mam prawie startu.Hahkuh pisze: ....cały czas jestem ciekaw jak mocno po tyłku dostanę z Twoją "setą" - musimy się szrpnąć kiedyś na spokojnie z ciekawości...![]()
...dlatego rwę się na krótkie dystansemushroom pisze:Hmm...wydaje mi się, że jednak góra u mnie robi swoje, może to tylko wrażenie. Można coś kiedyś spróbować. Tylko ponach co mam teraz to nie mam prawie startu.Hahkuh pisze: ....cały czas jestem ciekaw jak mocno po tyłku dostanę z Twoją "setą" - musimy się szrpnąć kiedyś na spokojnie z ciekawości...![]()