A i jeszcze jedno. W lutym przyjeżdżamy w komplecie, czyli we trójkę.

Jak już wcześniej pisałem, na spot przyjedziemy razem z Szymonkiem. Sala bilardowa ostatnio zrobiła się miejscem dla palących, co może się małemu nie spodobać...El_Diablo pisze:Przypominam o Spocie 6 lutego - miejsce spotkania bez zmian, czyli parking Galerii Pomorskiej pod największą reklamą, ale możliwa zmiana lokalizacji co do klubu
No właśnie dlatego szukam czegoś innego bo już nawet mnie ten smród przeszkadzał.sxp22 pisze:Jak już wcześniej pisałem, na spot przyjedziemy razem z Szymonkiem. Sala bilardowa ostatnio zrobiła się miejscem dla palących, co może się małemu nie spodobać...El_Diablo pisze:Przypominam o Spocie 6 lutego - miejsce spotkania bez zmian, czyli parking Galerii Pomorskiej pod największą reklamą, ale możliwa zmiana lokalizacji co do klubu
To wspieraj ją i trzymaj za rękę.A druga sprawa to taka, ze kobitka jest w ciąży i właśnie na 6 lut. ma termin... Także może być ciężko.
Pracuje w Inter własnie. Sprzedaje Cyfre+. Autko teraz będzie się lepiej prezentowa nakładam cały lakier bo był oryginalny i już trochę zniszczonyniski pisze:Skąd wiemy ? Podziwiałem ją kilka miechów temu pod InterJak będziesz mógł się wybrać to daj mi znać bo jesteśmy z tego samego ,,miasta"