Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
nie P12 i nie Tino a autko z 2004 w hatchbacku z klimatronikiem i centralnym wyświetlaczem monochromatychnym, ale k..m... bez podgrzewanych lusterek i oświetlenia schowka (sie zrobi, ale uważam że to cholerna niedoróba ze strony Nissana)
PS Ma ktoś ten interfejs
Kiedy robimy spota zamykającego rok
...to bym się nieskromni mówic, pochwalił nowym nabytkiem
Ludzie w ogóle nie myślą, oni tylko myślą, że myślą. (Mark Twain)
Tak kupiłem taką oto rakietę z Lubartowa dla żonki. Silnik 116 koni wiecie który , na razie oleju nie bierze i niech tak pozostanie na wieki. Fele mam stalowe z Michelin Alpine. Tych 16' nie chciałem co są na fotach
Będę w nią wkładał STAG 4 i tu chcę zaczerpnąć waszych opinii o gazownikach
Soul poleca w Jastkowie znalazłem jego wypowiedź na JCFie
Ośka wiem że 1m8 ma opinię jaką ma. Jak narzazie nie zauważyłem ubytków i niech tak zostanie. Z tym piciem oleju to trochę mit Drzem ma taki silnik w Primie i nic nie dolewa Na forach almy i nissana tęż nie wszystkim żłopie. Pożyjemy zobaczymy. mam tego świadomość że mogę zacząć dolewać z cysterny
Panwie jak dla mnie to środa o 20 pod Leclerc
Witam, panowie szukam jakiegoś elektryka, który podjął by się założenia niedrogo centralnego zamka w moim Sunny, może być też z Lubartowa, bo chwilowo jestem właśnie tu.
Dobry elektryk jest na Rzemieślniczej Robi szybko i terminowo Ceny ma normalne Nie jest jakoś specjalnie tani ale i nie zdziera. Tam w okolicy na osiedlu domków jest jeszcze dwóch, ale terminy itd itp a garaż stoi pusty
Czyli do środy
Pewnie pojawię się i ja (trochę nie było mnie na forum, bo net zaniknał).
A Soul pomylił miejscowości i chodzi o p. Rogowskiego ze Snopkowa a nie Jastkowa.
nie no lubryfikacji do wtrysków to nie będę zakładał to ie Honda. 150 zeta co 10kkm Dolewki silnikowego już będą tańsze tfu tfu
Co do gazu to jeszcze pomyślę ale moje rozważania są właśnie pomiędzy snopkowem a Bursakami
and_pec, jedz do rogowskiego solidny serwis masz przykład na mojej furce
co z tego ze trzeci reduktor wjechał ale nikt mi problemów nie robił no i teraz jest gitara
Byłem po 21 z powodu utknięcia w zaspach, na wichurze, ale pocałowałem już bruk
OSKA Jaką masz instalację LPG
Dzwoniłem do Rogowskiego i powiedział że do almy proponuje mi STAG 300 plus za 3200.
Premium według niego nie będzie się łączył z OBD, a co to za reduktor miałeś że tak się sypał. Jakie masz komponenty i ile wydałeś na to
and_pec widzę że kopiłeś znajomą mi N16 czy poprzednim właścicielem nie był aby Marian B - dyrektor jednej ze szkół, teraz kupił sobie QQ.
Jeżeli to od niego to człowiek dbał o samochód, znam go, miał kiedyś zbity reflektor z tyłu, ale auto mi znane mało tego też miałem go kupić ale żona się na coś mniejszego uparła.