GRUPA KUJAWSKO-POMORSKA
Odpowiedź rewelacyjnasxp22 pisze:Parking pod Galerią jest 24hGibki pisze:no dobra tylko jak w promilach co z autkami xD

miałem inaczej to skomentować ale to pobiło wszystko
  miałem inaczej to skomentować ale to pobiło wszystko   

[ Dodano: 2010-11-26, 21:00 ]
No dobra ewentualnie powiem

jak wypada przy każdej fajnej imprezie jest część oficjalna i część nie oficjalna
  jak wypada przy każdej fajnej imprezie jest część oficjalna i część nie oficjalna   

- 
				Jummbo
SpokojnieJummbo pisze:hej
jak mój synek będzie zdrowy to wpadniemy do zdjęcia sunnym i primerką
tylko o 16 juz sie ciemno robi to moze do zdjecia troche wczesniejsza pora?

ustalam miejsca plenerowe bo chcę uzyskać kilka świetnych fotek, ale na razie to muszę wszystko koordynować z fotografem jak to rozegrać no i muszę fajne miejsca znaleźć i obejrzeć
  ustalam miejsca plenerowe bo chcę uzyskać kilka świetnych fotek, ale na razie to muszę wszystko koordynować z fotografem jak to rozegrać no i muszę fajne miejsca znaleźć i obejrzeć 
Co się szykuje to nie powiemsxp22 pisze:Jakaś większa sesja fotograficzna się szykuje na spociku?El_Diablo pisze:Spokojnie
 szkoda tylko, że sam muszę wszystko ogarniać, a najgorsze jest to że na prawdę nie mam czasu, dzisiejszej nocy spałem tylko 1 godzinę 40 minut. A mimo to jakoś znajduję czas na wszytko.
  szkoda tylko, że sam muszę wszystko ogarniać, a najgorsze jest to że na prawdę nie mam czasu, dzisiejszej nocy spałem tylko 1 godzinę 40 minut. A mimo to jakoś znajduję czas na wszytko.Ja też od jakiegoś czasu nie śpię za wiele. Dzisiaj pewnie znowu mały ok 2:30 będzie chciał jeść a o 4:30 trzeba do pracy wstać...
Ale nie ma co narzekać. Życie jest za krótkie na narzekanie...
 Życie jest za krótkie na narzekanie...

Ale nie ma co narzekać.
					Ostatnio zmieniony 2010-11-26, 22:55 przez sxp22, łącznie zmieniany 1 raz.

Odejdę na chwilkę od tematu spotów, ale chyba mi wybaczycie
Wrzucam Wam link do akcji, którą organizuje bydgoskie stowarzyszenie streetracingowe SRTB.
Jak co roku zbieramy na prezenty dla dzieciaków z domu dziecka.
Jeśli ktoś z Was może, to każde 5zł ma znaczenie.
Zapraszam zresztą do zapoznania się ze stroną oraz relacjami z poprzednih lat
www.dzieciom.srtb.pl
Możecie również zebrać kwotę między sobą i wpłaci jednorazowo jako NissanZone Bydgoszcz.
Dzieciaki liczą na Was

Wrzucam Wam link do akcji, którą organizuje bydgoskie stowarzyszenie streetracingowe SRTB.
Jak co roku zbieramy na prezenty dla dzieciaków z domu dziecka.
Jeśli ktoś z Was może, to każde 5zł ma znaczenie.
Zapraszam zresztą do zapoznania się ze stroną oraz relacjami z poprzednih lat
www.dzieciom.srtb.pl
Możecie również zebrać kwotę między sobą i wpłaci jednorazowo jako NissanZone Bydgoszcz.
Dzieciaki liczą na Was
jak dla mnie to dobry pomysł

klfsolec  KFSI                                                                   blabla  jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
						Jarek104, Nie denerwuj się tak od razu. Akcja SRTB Dzieciom jest bardzo dobrym pomysłem, ale żeby jakieś pieniądze zebrać trzeba najpierw na spota przyjechać...
A propo spota.
Jutro idę zamówić ten nasz urodzinowy tort i nie wiem jaki ma być duży, bo jak na razie to 5 osób napisało że przyjedzie, więc torcik też nie będzie za duży...
Jak ktoś wie dokładnie czy będzie w niedziele czy nie to byłoby super jakbyście się dokładnie określili. Najlepiej do jutra do południa.

A propo spota.
Jutro idę zamówić ten nasz urodzinowy tort i nie wiem jaki ma być duży, bo jak na razie to 5 osób napisało że przyjedzie, więc torcik też nie będzie za duży...
Jak ktoś wie dokładnie czy będzie w niedziele czy nie to byłoby super jakbyście się dokładnie określili. Najlepiej do jutra do południa.

(bo Oliwka ma w ten sam dzień urodziny)
 (bo Oliwka ma w ten sam dzień urodziny)