Nie żebym podpuszczał
 Nie żebym podpuszczał  
Moderatorzy: Seba WWA, Ryba, Sajmooon

Ja kilka godzin wczesniejOFF-ROADER pisze:Właśnie wróciliśmy ze Zlotu Nissana 4x4 2011 ...
 żałuje że nie zostałem do parady ale nie mogłem,
 żałuje że nie zostałem do parady ale nie mogłem,  
  mam film z przejazdu Andrzeja Twoim autem i powiem szczerze, maltretuje go odkąd wróciłem ze Zlotu
 mam film z przejazdu Andrzeja Twoim autem i powiem szczerze, maltretuje go odkąd wróciłem ze Zlotu   przepiękny dźwięk
  przepiękny dźwięk  

... a odcina się przy 7800Misiek pisze:OFF-ROADER, przy 3tys RPM pewnie wiewiórki spadają z drzew, co?
Oglądałem trochę materiału z rajdu od Jacy i jestem pod wielkim wrażeniem.

Dzięki MisiekMisiek pisze:coś od Jacy
http://www.youtube.com/watch?v=gJ-cSV9mK6A
 Nie mogłem nie nagrać
 Nie mogłem nie nagrać   temat konkretny
  temat konkretny   mam chyba jeszcze jakies filmy ale to na spokojnie powrzucam
 mam chyba jeszcze jakies filmy ale to na spokojnie powrzucam 

ale jak robił ostatni przejazd, cośmy już zjeżdżali do bazy, jak go robił 6.5 TD na samym tyle to masakra
 ale jak robił ostatni przejazd, cośmy już zjeżdżali do bazy, jak go robił 6.5 TD na samym tyle to masakra   se pomyslałem że to ktoś inny próbuje przejazd ale Ty mówisz że to Andrzej, to na prawde maszyna daje rade
  se pomyslałem że to ktoś inny próbuje przejazd ale Ty mówisz że to Andrzej, to na prawde maszyna daje rade 
 fajnie sie tego słucha
  fajnie sie tego słucha   jak podkręciłem volume na maxa to aż ślimaki z trawnika spierdol.ły w popłochu
  jak podkręciłem volume na maxa to aż ślimaki z trawnika spierdol.ły w popłochu