DubSon pisze:
czajnik napisał/a:
CD20T da sie przykręcić do SR20
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy yapko nie działał kiedyś już w tym temacie i lipa wyszła?
Tak, porównywałem te skrzynie ze sobą, ale nie odważyłem się na robienie plastra/dystansu/adapteru między skrzynie z CD a SR. po prostu nie pasują dzwony. CD ma mniejszą obudowe. Chyba ze dwie śruby sie pokrywają ze sobą, a reszta to rzeźba która wtedy mi się nie podobała.
dziekuję
DubSon i gratuluje pamięci
czajnik pisze:mam skrzynię z n14 gti i z p10gt te skrzynie pasują do SR20 zamiennie. ale włąśnie z racji braku manuala do p10 nie sprawdziłem przełożeń poszczególnych biegów. w trakcie jazdy nie zauważyłem róznicy:
+1 również nie zauwazyłem różnicy i na koncu ćwiartki (koniec 4 biegu) miałem porównywalną prędkość ( pod 200) na tym samym sprzęcie Race America na różnych rundach SSS
Arias pisze:A do skrzyni z P11GT da się przełożyć piątkę z innej Bo mam uwaloną piątkę już od dłuższego czasu, bo zawsze znajdą się inne wydatki niż 500zł za regeneracje czy drugą skrzynię...
Mi w darmowozie N14 GTi nie chciała wchodzić 5tka bo wodziki się wytarły, ale ASO na ul. Strażackiej

mają zawsze kilka skrzyń do Primery w dobrych cenach. Godzina i 6 piw póżniej skrzynia chodziła malinowo