Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
witam planuje zrobic totalny przelot w swojej p10 na 2.5 " tylko na koncowym tlumiku z kwasówki..... na seryjnym kolektorku z GT i pytanie czy jest tu ktos w granicach 100 KM od lublina kto by to zrobil? bo w moim miescie nikt nie posiada TIGA czy jak tam to sie zwie a obdzwonilem dziesiatki tlumikarzy..... chyba ze ktos kogos zna...... a niechce gonic 300 KM i zostawiac auta na tydzien a potem znow tam jechac bo to szkoda kasy
Była P10 1.6 16V SRI
Była Nissan Sunny 1.7 D
Byf VW Golf 3 ABF
Było Espero 2.0 16V
Jest Primera P10 eGT
Jest Audi D2 S8 4.2 Quattro
Masz tłumiki?? Tak z ciekawości ile Gelo sobie życzy za usługę?? Jak byś sie nie zdecydował na niego to miał bym chyba kogoś kto Ci to ogarnie w okolicach LBN a no i co do średnicy to też miałem 2,25 i było ok
Ja polecam http://www.przemo-car.pl
Z Lublina podskoczysz sobie 17-ką to chwila i będziesz. Do stolicy nie musisz wjeżdzać. Cały czas trasa, to myślę że w godzinę ogarniesz. Mi jak zmienił końcowy tłumik (nowy typu Mugen) na własnej roboty, to przy pełnym przelocie 2,5 cala wyciszyło się o 10dB.
Była P11 2.0 16V - rozbita
Jest P11.144 2.0 16V LPG oraz Accord VII 2.4 LPG
vixo i nissanek dobrze prawia albo grubo albo wcale.... z pocatku mialo byc 3cale ale to juz przesada...... chociaz dla wkurwiania sasiadow w bloku pokusilbym sie nawet o 10 cali
Była P10 1.6 16V SRI
Była Nissan Sunny 1.7 D
Byf VW Golf 3 ABF
Było Espero 2.0 16V
Jest Primera P10 eGT
Jest Audi D2 S8 4.2 Quattro