[Murano] Intensywność migacza
Moderator: azorek
[Murano] Intensywność migacza
Witam posiadam Z50 z usa i mam pytanie odnośnie tępa migania migaczy, wiem ze auta europejskie migają normalnie a moje autko sygnalizuje miganie 2razy szybciej od innych czy to normalne czy jest coś nie tak ze migaczami ?
Ostatnio zmieniony 2014-01-29, 09:45 przez Pulsar, łącznie zmieniany 1 raz.
takowe cos?
http://allegro.pl/rezystor-symulator-za ... 24858.html
czy mozna zastosowac takiii?
[ Dodano: 2014-01-06, 18:43 ]
doda ze faktycznie z tyłu sa swiatla tz lampy wymienione na eu i kable pociagniete dodatkowe zarowki 21v nie led , pozdrawiam
czy mozna zastosowac takiii?
[ Dodano: 2014-01-06, 18:43 ]
doda ze faktycznie z tyłu sa swiatla tz lampy wymienione na eu i kable pociagniete dodatkowe zarowki 21v nie led , pozdrawiam
Znalazlem problem tylnie lampy wersja eu wymienione zledow tylnie migacze podpiete pod przednie musze znac oryginalne obciazenie jakie dawal kierunkowskaz na lampach led , zna ktos moze lub wie gdzie tego szukac?
[ Dodano: 2014-03-02, 12:13 ]
Szybka prośba poproszę o info jakiego rezystora trzeba użyć przy rclcu by ustabilizować pracę migaczy - dodam że odcięte kable od migaczy są pociągnięte od kompa przez przekazniki wszystko działa tylko te migacze ,, pozdrawiam!!!
[ Dodano: 2014-03-02, 12:13 ]
Szybka prośba poproszę o info jakiego rezystora trzeba użyć przy rclcu by ustabilizować pracę migaczy - dodam że odcięte kable od migaczy są pociągnięte od kompa przez przekazniki wszystko działa tylko te migacze ,, pozdrawiam!!!