[Murano] Intensywność migacza
Moderator: azorek
[Murano] Intensywność migacza
Witam posiadam Z50 z usa i mam pytanie odnośnie tępa migania migaczy, wiem ze auta europejskie migają normalnie a moje autko sygnalizuje miganie 2razy szybciej od innych czy to normalne czy jest coś nie tak ze migaczami ?

Ostatnio zmieniony 2014-01-29, 09:45 przez Pulsar, łącznie zmieniany 1 raz.

takowe cos?
http://allegro.pl/rezystor-symulator-za ... 24858.html
czy mozna zastosowac takiii?
[ Dodano: 2014-01-06, 18:43 ]
doda ze faktycznie z tyłu sa swiatla tz lampy wymienione na eu i kable pociagniete dodatkowe zarowki 21v nie led , pozdrawiam

czy mozna zastosowac takiii?
[ Dodano: 2014-01-06, 18:43 ]
doda ze faktycznie z tyłu sa swiatla tz lampy wymienione na eu i kable pociagniete dodatkowe zarowki 21v nie led , pozdrawiam
Znalazlem problem tylnie lampy wersja eu wymienione zledow tylnie migacze podpiete pod przednie musze znac oryginalne obciazenie jakie dawal kierunkowskaz na lampach led , zna ktos moze lub wie gdzie tego szukac? 
[ Dodano: 2014-03-02, 12:13 ]
Szybka prośba poproszę o info jakiego rezystora trzeba użyć przy rclcu by ustabilizować pracę migaczy - dodam że odcięte kable od migaczy są pociągnięte od kompa przez przekazniki wszystko działa tylko te migacze ,, pozdrawiam!!!

[ Dodano: 2014-03-02, 12:13 ]
Szybka prośba poproszę o info jakiego rezystora trzeba użyć przy rclcu by ustabilizować pracę migaczy - dodam że odcięte kable od migaczy są pociągnięte od kompa przez przekazniki wszystko działa tylko te migacze ,, pozdrawiam!!!

Albo padnie przekaźnik... Gdzieś na mieście widziałem, niestety nie pamiętam jakie auto, że wszystkie żarówy były ok, a też kierunki migały jak szalone
 Albo padnie przekaźnik... Gdzieś na mieście widziałem, niestety nie pamiętam jakie auto, że wszystkie żarówy były ok, a też kierunki migały jak szalone