Zamawiam! koniecznie A32kodi pisze:Od razu mówię - nie da się by w bannerze znalazły się wszystkie modele nissana nie wspominając o innych "markach".
Dla Ciebie mogę zrobić specjalna tapetę z maximą.
funkcjonowanie forum
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
tak tylko w tym banerze nie ma ani sunny n14 ani prairie
klfsolec KFSI blabla jesteś z Bydgoszczy lub okolic dołącz do https://www.facebook.com/EkipaKujawskaNz
Np. N14 HB ) -- a poważnie to można jeszcze drugą "linijkę" dorysowaćsergiej pisze:no wlasnie najlepiej zeby najbardziej popularne klubowe auta bylt w banerze
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
JEST:Scubzowy SilverFlea
JEST:Mżonkowy Biały SSS:)
BYŁO: Mżonkowa Biała "Beza"
A ja mam pytanie a nie można zrobić czegoś takiego jak pokaz slajdów. Znaczy się chodzi mi o to że jak by Kodi miał czas i chęci to mógłby zrobić że każde auto jest samotnie i zmieniały by się obrazki z autami taki .gif na baner . Czy jest to możliwe i co Wy na to?
Była Padlina:
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Sajmooon'owa "Padlina"
Była Gruzz Operacyjna:
Sentra B15 Gruzz in da Haułs
Nissan jeszcze będzie... coming soon [2022]
Dziwny komunikat
Parę razy po kliknięciu w "nieprzeczytane" pojawił mi się taki komunikat:
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Wieshaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Było jakieś kombi, i kolejne kombi.
Teraz jest Smok chociaż z fabryki wyjechał jako Subaru Forester
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Mi też się taka strona notorycznie pojawia. .
Uważaj blabla na ZUOOOOOOOO
Re: Dziwny komunikat
Poprawione, daj znać jak się powtórzy.Wieshaq pisze:Parę razy po kliknięciu w "nieprzeczytane" pojawił mi się taki komunikat:
Hm.....ja mam taki oto problem jak klikam "zobacz posty nieprzeczytane":
Could not insert search results
Jak zrobię wstecz i ponownie kliknę to czasami jest normalnie a czasami ponownie to samo, ale za którymś razem jest już normalnie.
Jak zrobię wstecz i ponownie kliknę to czasami jest normalnie a czasami ponownie to samo, ale za którymś razem jest już normalnie.
Ostatnio zmieniony 2010-02-08, 19:59 przez Jastrząb, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
Dziś znowu
Chociaż przez kilka wejść wczoraj i dziś było OK.Could not insert search results
Ostatnio zmieniony 2010-02-08, 19:59 przez Wieshaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Przed chwilą wywaliło mi ten komunikat 2 razy, byłem cały czas na NZ i po powrocie na stronę główną, i kliknięciu w nie przeczytane....
Ostatnio zmieniony 2010-02-08, 20:59 przez Wieshaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Teraz jesz cze po kliku w "zobacz swoje posty"
[ Dodano: 2010-02-08, 21:06 ]
W wyszukiwarce :
DEBUG MODE
[ Dodano: 2010-02-08, 21:06 ]
W wyszukiwarce :
DEBUG MODE
SQL Error
Ostatnio zmieniony 2010-02-08, 22:11 przez Wieshaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Y10 2.0D
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
Była W10 1.6
Była P11 2.0TD
Była K11 1.0 Jive
to mi sie pokazalo w momencie zobacz nowe posty....
to mi sie pokazalo w momencie zobacz nowe posty....
Ostatnio zmieniony 2010-02-08, 22:10 przez SnowLady, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
SnowLady ...
Z nissanem od sierpnia 2005
Ważne sprawy i nie tylko: 504619604
SnowLady ...
Z nissanem od sierpnia 2005
Ważne sprawy i nie tylko: 504619604
Kod: Zaznacz cały
SQL Error : 1062 Duplicate entry
Druga sprawa:
Nie wiem czy jest to celowy zabieg, ale wcześniej było tak że jak kliknąłem w nicka nad avatarem przenosiło mnie do profilu tego użytkownika. Teraz jest tak że wkleja mi
kod
Kod: Zaznacz cały
[b] nick [/b]
Trzecia sprawa:
Edycja postów, jest jakieś automatyczne info jak ktoś edytuje post, a może jest ustawienie czasu który musi minąć żeby to info zostało automatycznie dodane ( jaki to czas )?
Ten post edytowałem kilka razy i nie ma żadnej informacji że był on edytowany.
Test edycji postu.
Ostatnio zmieniony 2010-02-12, 07:46 przez finger, łącznie zmieniany 2 razy.
"Żyję w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w ch... za moją kase"
Strachy na lachy - "Żyję w kraju"
Z tym błędem co wcześniej pisałem, to wyskakuje mniej więcej raz dziennie, dzisiaj o 18.40 wyskoczył, wczoraj o 22...coś tam, chyba gdzieś indziej jest przyczyna niż w samym forum, może wina leży po stronie naszych przeglądarek.
Masz pękniętą lub zerwaną poduszkę skrzyni biegów w Almerze GTi, napisz a dowiesz się jak naprawić.
Nic z tych rzeczy, baza w phpbb by przemo wymaga sporego poświęcenia po prostu jak admin będzie o nią należycie dbał i poświęcał jej dużo czasu na tzw. "zabiegi pielęgnacyjne" to błędy będą rzadko występować.Jastrząb pisze:może wina leży po stronie naszych przeglądarek.
...
Ostatnio zmieniony 2010-02-12, 07:51 przez finger, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba zmienić więcej niż 8 znaków, żeby nazwane to zostało "edycją".
Niestety błąd jest po stronie skryptu bardziej niż bazy, baza jest spójna, zoptymalizowana, search przebudowany... not null założone a błąd się nadal pojawia. Czyszczenie pomaga na "chwilę".
Jeszcze będziemy to sprawdzać dokładnie.
btw, ten motyw z nickiem co piszesz finger to nie z tego forum, to nigdy nie było zmieniane.
Niestety błąd jest po stronie skryptu bardziej niż bazy, baza jest spójna, zoptymalizowana, search przebudowany... not null założone a błąd się nadal pojawia. Czyszczenie pomaga na "chwilę".
Jeszcze będziemy to sprawdzać dokładnie.
btw, ten motyw z nickiem co piszesz finger to nie z tego forum, to nigdy nie było zmieniane.
Dzięki, są gdzieś na forum opisane takie 'wewnętrzne' zasady ?admin pisze:Trzeba zmienić więcej niż 8 znaków, żeby nazwane to zostało "edycją".
Czyszczenie pomaga bo czyścisz zdublowane wpisy, ale mogę się mylić...admin pisze: Niestety błąd jest po stronie skryptu bardziej niż bazy, baza jest spójna, zoptymalizowana, search przebudowany... not null założone a błąd się nadal pojawia. Czyszczenie pomaga na "chwilę".
Sprawdzajcie, sprawdzajcie bo z tego co zauważyłem to były różne błędy także mogło się nałożyć kilka problemów.admin pisze: Jeszcze będziemy to sprawdzać dokładnie.
A dlaczego usuwasz kod sql z postów w których są zgłoszenia o błędach? Jakieś względy bezpieczeństwa? Że niby ktoś mógłby podejrzeć strukturę bazy ?
Oj na 100% było tutaj i domyślne w phpbb czy phpbb by przemo jest taka funkconalność.admin pisze: btw, ten motyw z nickiem co piszesz finger to nie z tego forum, to nigdy nie było zmieniane.
- johny_fellow
- fanatyk nissana
- Kontakt:
Bierze się to stąd, że jak jesteś w temacie na ostatniej stronie, klikniesz w nick, to zapisze go w szybkiej odpowiedzi. Jeżeli jesteś na stronie którejkolwiek ale nie ostatniej (zakładając, że temat ma więcej niż 1 stronę) to otworzysz profil tego użytkownika, w którego link kliknąłeś.finger pisze:Oj na 100% było tutaj i domyślne w phpbb czy phpbb by przemo jest taka funkconalność
Dlaczego tak to działa - ja nie wiem. Ja tu tylko sprzątam
Znowu z NISSANem
Były:
- Micra K11, 2001 r., CG10DE;
- 100 NX B13, 1992 r., GA16DS;
- Primera P11, 1996 r., SR20DE;
- MAXIMA A33 QX, 2001 r., VQ30DEK.
http://www.agent-pzu.lukasz-ufnal.pl
Były:
- Micra K11, 2001 r., CG10DE;
- 100 NX B13, 1992 r., GA16DS;
- Primera P11, 1996 r., SR20DE;
- MAXIMA A33 QX, 2001 r., VQ30DEK.
http://www.agent-pzu.lukasz-ufnal.pl
- sergiej
- fanatyk nissana
czasami jak chce odpalic strone www.nissanzone.pl to zamiast strony mam bialy ekran a w lewym gornym rogu usmiech dokaldnie taki ... pozniej odpalam przegladarke jeszcze raz i wszystko dziala ...nie wiecie co to moze byc ?
Widzisz to już wiemy więcej :) np. kiedy to występuje, gorzej jak temat ma tylko jedną stronę :)johny_fellow pisze:Bierze się to stąd, że jak jesteś w temacie na ostatniej stronie, klikniesz w nick, to zapisze go w szybkiej odpowiedzi. Jeżeli jesteś na stronie którejkolwiek ale nie ostatniej (zakładając, że temat ma więcej niż 1 stronę) to otworzysz profil tego użytkownika, w którego link kliknąłeś.finger pisze:Oj na 100% było tutaj i domyślne w phpbb czy phpbb by przemo jest taka funkconalność
johny_fellow pisze: Dlaczego tak to działa - ja nie wiem. Ja tu tylko sprzątam :mrgreen:
Fakt, mod - trochę niewdzięczna funkcja ;>
finger, ale jak chcesz zobaczyć czyjś profil to klikasz na przycisk profil na dole postu, nie musisz na nicka. Fakt że na początku też mnie to wkurzało (bo nie widziałem tego przycisku profil) ale generalnie to kwestia przyzwyczajenia.
a przy okazji z innej beczki, dlaczego numer GG mi się jakoś nie chce zaprezentować pomimo ustawienia go w profilu
a przy okazji z innej beczki, dlaczego numer GG mi się jakoś nie chce zaprezentować pomimo ustawienia go w profilu