termistor zakupiłem od deawoo za 9zł

zaczynam od dobrania się do pływaka który znajduje się pod kanapą z tyłu naszym oczą ukazuje się takie cuś

odkręcamy 3 śrubki i odpinamy dwie kostki można sprawdzić czy to aby napewno termistor się przepalił a nie żarówka zwierając piny w kostce nie pamiętam które ale dużo kombinacji nie ma

ściągamy węże i odkręcamy 6 śrubek przed odkręceniem warto by było odkurzyć bądź dmuchnąć
 dookoła pływaka żeby syf nie naleciał do baku plus podczas ściągania węży gumowych podkładamy pod nie jakieś reczniki papierowe bo troszke wachy może chlusnąć
 dookoła pływaka żeby syf nie naleciał do baku plus podczas ściągania węży gumowych podkładamy pod nie jakieś reczniki papierowe bo troszke wachy może chlusnąć 
następnie odpinamy kostke od spodu pływaka i dwa węże co idą do pompy

pływak wymontowany

nowy termistor należy wlutować w miejsce starego i montujemy wszystko z powrotem na swoje miejsce w odwrotnej kolejności i cieszymy się palącą lampka rezerwy

na koniec temat uszczelki która jest między pływakiem a bakiem która się rozciąga podczas demontażu i nie chce pasować z powrotem ja wziąłem tą uszczelke w ręke troche się nią "pobawiłem" i sie chyba przykurczyła troche bo pasuje idealnie

troche chaotycznie napisane to wszystko ale kto będzie mial skorzystać to skorzysta
pzdr. killlller

jest pól baku. Co teraz zrobić?
 jest pól baku. Co teraz zrobić?