[Micra] instalować czy nie
Moderator: Maniek-ol
-
- fanatyk nissana
A jaki masz silnik w swoim nissanie ? Może warto sprawdzić czy nada się do zagazowania.Seb1221 pisze:Jak najbardziej mam pozytywne zdanie o STAG-u, mój dobry kolega ma u siebie w toyocie yaris ich instalację ( wiem, że do forum nie pasuje ) i już z 30 tys.km na niej przejechał. Dlatego też bd chyba ich zakładał
Ja ostatnio dowiadywalem sie ile by kosztowalo zalozenie podtlenku lpg do mojego. np pytalem sie firmy z Łodzi co by załozyli do mojego i podali 3 warianty :
1. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji z elektroniką sterująca polskiej firmy LPGTECH system TECH - 224 z reduktorem Zavoli Zeta i wtryskiwaczami LPGTECH Dragon.
Koszt całkowity to 2700 zł.
2. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji z elektroniką sterująca polskiej firmy AC system Stag 4Qbox z reduktorem AC R01 i wtryskiwaczami Hana H2001.
Koszt całkowity to 3000 zł.
3. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji włoskiej firmy Landi Renzo system Omegas z reduktorem Landi Renzo LI10/IG1 i wtryskiwaczami Landi Renzo/MED.
Koszt całkowity to 3500 zł.
wiec wszystko zalezy od firmy i zakladu , w wawie jak sie pytalem to od 2500 nie zejdzie
1. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji z elektroniką sterująca polskiej firmy LPGTECH system TECH - 224 z reduktorem Zavoli Zeta i wtryskiwaczami LPGTECH Dragon.
Koszt całkowity to 2700 zł.
2. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji z elektroniką sterująca polskiej firmy AC system Stag 4Qbox z reduktorem AC R01 i wtryskiwaczami Hana H2001.
Koszt całkowity to 3000 zł.
3. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji włoskiej firmy Landi Renzo system Omegas z reduktorem Landi Renzo LI10/IG1 i wtryskiwaczami Landi Renzo/MED.
Koszt całkowity to 3500 zł.
wiec wszystko zalezy od firmy i zakladu , w wawie jak sie pytalem to od 2500 nie zejdzie
-
- doświadczony forumowicz
- Kontakt:
pewnie fan Staga tak Ci naopowiadał trochę w tym prawdy jest, że były z AC, ale nei szeregowy pracownik tylko.................. i jak na razie to TECH rozwija sie bardziej niż Stag, i chyba jako jedyni teraz maja apkę na Androida, która dość dużo pozwala zrobić bez konieczności podpinania kompa, choć osobiście strojenia na tym sobie nie wyobrażamtomek30 pisze:Sluchajcie a ja slyszalem ze Tech zalozyl byly pracownik STAG-a i ze nie do konca solidne sa te sterowniki. Ze niby cos tam probuje i sie stara ale......z roznym skutkiem one dzialaja
[ Dodano: 2014-07-16, 20:42 ]
rejestracja i odrazu taki konkretny wpis bbuuahhahahaMarcela pisze:Ja też tak słyszałam..
ja tam wolę u autoryzowanego przedstawiciela wszystko robić.
widziałem autoryzowane montaże, i niestety ale klient płacił aby doprowadzić to do ładu
to, że zakład jest tzw "autoryzowany" nie znaczy, że robi solidnie
[ Dodano: 2014-07-16, 20:45 ]
nie ze wszystkim sobie radzi i w porównaniu z Techem raczej zostaje w tyle.azbior pisze: A Stag 'a nie trzeba wymieniać na nic innego ! Są to bardzo dobre sterowniki!
Przetestowane osobiście
montaż, strojenie LPG, AFR
kontakt przez NKP
kontakt przez NKP