funkcje te same, wiec...to samo:D
 funkcje te same, wiec...to samo:D[Micra] instalować czy nie
Moderator: Maniek-ol
- 
				Lombardo88
- fanatyk nissana
A jaki masz silnik w swoim nissanie ? Może warto sprawdzić czy nada się do zagazowania.Seb1221 pisze:Jak najbardziej mam pozytywne zdanie o STAG-u, mój dobry kolega ma u siebie w toyocie yaris ich instalację ( wiem, że do forum nie pasuje) i już z 30 tys.km na niej przejechał. Dlatego też bd chyba ich zakładał

Ja ostatnio dowiadywalem sie ile by kosztowalo zalozenie podtlenku lpg do mojego. np pytalem sie firmy z Łodzi co by załozyli do mojego i podali 3 warianty :
1. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji z elektroniką sterująca polskiej firmy LPGTECH system TECH - 224 z reduktorem Zavoli Zeta i wtryskiwaczami LPGTECH Dragon.
Koszt całkowity to 2700 zł.
2. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji z elektroniką sterująca polskiej firmy AC system Stag 4Qbox z reduktorem AC R01 i wtryskiwaczami Hana H2001.
Koszt całkowity to 3000 zł.
3. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji włoskiej firmy Landi Renzo system Omegas z reduktorem Landi Renzo LI10/IG1 i wtryskiwaczami Landi Renzo/MED.
Koszt całkowity to 3500 zł.
wiec wszystko zalezy od firmy i zakladu , w wawie jak sie pytalem to od 2500 nie zejdzie

1. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji z elektroniką sterująca polskiej firmy LPGTECH system TECH - 224 z reduktorem Zavoli Zeta i wtryskiwaczami LPGTECH Dragon.
Koszt całkowity to 2700 zł.
2. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji z elektroniką sterująca polskiej firmy AC system Stag 4Qbox z reduktorem AC R01 i wtryskiwaczami Hana H2001.
Koszt całkowity to 3000 zł.
3. instalację sekwencyjnego wtrysku gazu w fazie lotnej IV generacji włoskiej firmy Landi Renzo system Omegas z reduktorem Landi Renzo LI10/IG1 i wtryskiwaczami Landi Renzo/MED.
Koszt całkowity to 3500 zł.
wiec wszystko zalezy od firmy i zakladu , w wawie jak sie pytalem to od 2500 nie zejdzie
- 
				DINO777
- doświadczony forumowicz
- Kontakt:
pewnie fan Staga tak Ci naopowiadałtomek30 pisze:Sluchajcie a ja slyszalem ze Tech zalozyl byly pracownik STAG-a i ze nie do konca solidne sa te sterowniki. Ze niby cos tam probuje i sie stara ale......z roznym skutkiem one dzialaja

trochę w tym prawdy jest, że były z AC, ale nei szeregowy pracownik tylko.................. i jak na razie to TECH rozwija sie bardziej niż Stag, i chyba jako jedyni teraz maja apkę na Androida, która dość dużo pozwala zrobić
 trochę w tym prawdy jest, że były z AC, ale nei szeregowy pracownik tylko.................. i jak na razie to TECH rozwija sie bardziej niż Stag, i chyba jako jedyni teraz maja apkę na Androida, która dość dużo pozwala zrobić  bez konieczności podpinania kompa, choć osobiście strojenia na tym sobie nie wyobrażam
 bez konieczności podpinania kompa, choć osobiście strojenia na tym sobie nie wyobrażam [ Dodano: 2014-07-16, 20:42 ]
rejestracja i odrazu taki konkretny wpis bbuuahhahahaMarcela pisze:Ja też tak słyszałam..
ja tam wolę u autoryzowanego przedstawiciela wszystko robić.
widziałem autoryzowane montaże, i niestety ale klient płacił aby doprowadzić to do ładu

to, że zakład jest tzw "autoryzowany" nie znaczy, że robi solidnie

[ Dodano: 2014-07-16, 20:45 ]
nie ze wszystkim sobie radziazbior pisze: A Stag 'a nie trzeba wymieniać na nic innego ! Są to bardzo dobre sterowniki!
 i w porównaniu z Techem raczej zostaje w tyle.
 i w porównaniu z Techem raczej zostaje w tyle.Przetestowane osobiście

montaż, strojenie LPG, AFR 
kontakt przez NKP

kontakt przez NKP