calkiem super, jednakze zauwarzcie ze auto chodzilo cale 4godz30min., a zatankowane bylo do pelna i po przejechaniu tylu, a raczej w takim czasie spalil mi tylko 14l LPG zatankowalem znow do pelna

Ale weź pod uwage, że jak sie czasem dotankowuje to czasem wejdzie mniej a za drugim razem wiecej gazu bo sie wyrówna...
Ja w wakacje zatankowałem do pełna i po przejechaniu 100km weszło mi 5l LPG(ale jak się zdziwiłem to było jedno z moich pierwszych tankowań..)... i po przejechaniu kolejnych 100km weszło cos ok 16l... (wyrównała się różnica..)
Po skonsultowaniu z bratem to on tak często miał że czasem wchodziło np po przejechaniu 200km 20l... a potem po 200... 30l...
Ja teraz przejeżdżam ok 250 km i do pełna (i wchodzi ok 35-37l) ale w wakacje to jeździłem 30-40zł i do zera... bo sprawdzałem stacje gdzie ile przejadę...
Wcześniej tankowałem tylko na SHELLU ale teraz przerzuciłem się na BP...
Raz zatankowałem na 123 na kauflandzie... i na 41,5l zrobiłem 200 km myślałem że mnie coś trafi.... juz nigdy tam nie zatankowałem/nie zatankuje.. Na bliskiej robie ok 230-270... a na Shellu 300 a na BP też ok 300 ale innaczej auto jeździ na gazie z BP....
Z gazem to różnie bywa..