Witaj Piotrze!piotr323f pisze:Poza tym Andrzeju bardzo profesjonalne opracowanie zagadnienia. Dobrze by było zamieszczać takie hity jako autorskie samodzielne pliki PDF w dziale "Zrób to sam", najlepiej z możliwością bezproblemowej wersji podmiany pliku przez autora w razie potrzeby rozbudowy tematu.
Masz rację z tymi autorskimi pikami PDF i z możliwością dalszego rozwijania tematu przez autora takiego opracowania bez konieczności pisania i proszenia o to administratora forum. Jestem całkowicie za takim rozwiązaniem i przecież pisałem "wyżej" w tej sprawie i jak na razie chyba nie będzie to możliwe. Może Ty Piotrze też wstawisz się u administratora forum aby taką możliwość stworzył. Przecież obaj mamy wiele plików z różnymi opracowaniami ale niech koledzy wybaczą jak mam jeszcze pisać dodatkowe wiadomości w sprawie tych opracowań to mówię szczerze nie chce mi się. Przecież i tak strasznie dużo czasu pochłania mi pisanie na forum więc nie będę sobie dokładać jeszcze więcej roboty na zbędne korespondowanie. Przecież nie piszę tu dla siebie tylko dla kolegów trochę mniej znających ten samochód. Może i Wy Koledzy wystąpicie z takim apelem do administratora aby rozwiązanie, które proponuje kolega Piotr wdrożył. Przecież jest to w Waszym interesie, a nie w moim czy Piotra. Przecież my to robimy dla Was i to zupełnie bezinteresownie więc Wy też interweniujcie w tej sprawie. To Wam powinno najbardziej zależeć na wielu zamieszczonych opracowaniach, które zafundują Wam spokojny sen. Nie jeden z Was długo nie może zasnąć i tylko rozmyśla co mogło się stać, że mój samochód nie chodzi dobrze.
Piszcie apele, a może zostaniecie wysłuchani. W tłumie drzemie siła nie w jednostce.
Pozdrawiam Was wszystkich
Andrzej