[N14] Sonda lambda
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
[N14] Sonda lambda
Witajcie mam takie pytanko czy ktos z Was w SR20DE ma sonde lambda z ktorej wychodza kabelki w kolorach czerwony, bialy i czarny? koncze mojego swapa na SR20 i bawie sie z czujnikami.. chodzi o to ze sonde dokupilem osobno i ma takie kolory jak powyzej, a u mnie w wiazce wszystko wskazuje na to ze kabelki sa bialy, czarny, i bialy z zielonym paskiem.
Czy ktos moglby podrzucic fotke swojej wtyczki przy sondzie jesli ma czerwone czarne i biale kable od sondy?
i jakie u was sa kolory przy sondzie? bo moze pomylilem wtyczki ale raczej mam tam w okolicah sondy tylko jedna wtyczke z 3 pinami...
[ Dodano: 2012-05-10, 15:49 ]
Juz ogarniete znalazlem schemat =)
Czy ktos moglby podrzucic fotke swojej wtyczki przy sondzie jesli ma czerwone czarne i biale kable od sondy?
i jakie u was sa kolory przy sondzie? bo moze pomylilem wtyczki ale raczej mam tam w okolicah sondy tylko jedna wtyczke z 3 pinami...
[ Dodano: 2012-05-10, 15:49 ]
Juz ogarniete znalazlem schemat =)
Ostatnio zmieniony 2012-07-10, 20:34 przez Ppy, łącznie zmieniany 2 razy.
PROBLEM SONDA LAMBDA SUNNY N14
Mam problem dosc spory co do sombdy lambdy.. padła a potrzebuje nowa i tu rodzi sie problem, mam 1,6 SR, wymienilem kolektor wydechowy w ktorym byla sombda 1-pinowa najprawdopodobniej uniwersalna, a mechanik dzis przy wymianie powiedzial ze w moim powinna byc 4-pinowa.. Z tym ze z tego co pamietam 4-pinowe byly montowane w gti i gtir, a natomiast na allegro wystepuja albo 1-pinowe albo 3 pinowe. Ktoś zna sie na tym? Jaka powinna tam siedziec w koncu?