Witam
Zbliża się nieuchronnie wymiana maglownicy tak więc zanim zacznę wymontowywać z szrota części chcę dopytać jakie części będę potrzebował :
1. maglownica
2. pompa olejowa
3. zbiorniczek na płyn
Czy napotkam na jakieś problemy montażowe ? Widziałem że koło pasowe ma miejsce na drugi pasek, ale czy w silniku są otwory montażowe ? ktoś z Was podjął się kiedyś takiej operacji ?
[N14] Włożenie wspomagania kierownicy
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
-
- wiem o czym pisze
[N14] Włożenie wspomagania kierownicy
Ostatnio zmieniony 2011-06-11, 17:59 przez dualowiec1111, łącznie zmieniany 1 raz.
Nissan, Opel, Vw, Bmw, Peugeot .... jeden pies, wszystko ma 4 koła i jeździ.
-
- wiem o czym pisze
Z kołem pasowym jest tak,że można zostawić to co jest(2 miejsca na paski) tylko trzeba dorwać inne mocowanie alternatora takie, które oddali go od podłużnicy, o ok. 2 cm.
Jutro będę grzebał w czerwonym to popstrykam kilka fotek bo też mam/maiłem(chwilowo całość leży w graciarni) w DS dokładane wspomaganie.
Fotki na PW przesyłam. magiel bierz z gumami i metalowymi obejmami i nie zapomnij o krzyżaku bo wieloklin jest większy od tego bez wspomagania. mocowania alternatora nie szukałem bo zbrakło mi czasu.
Jutro będę grzebał w czerwonym to popstrykam kilka fotek bo też mam/maiłem(chwilowo całość leży w graciarni) w DS dokładane wspomaganie.
Fotki na PW przesyłam. magiel bierz z gumami i metalowymi obejmami i nie zapomnij o krzyżaku bo wieloklin jest większy od tego bez wspomagania. mocowania alternatora nie szukałem bo zbrakło mi czasu.