Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Witam.
W moim N14 1.4 benzyna, przepuszcza pompa wody i chcialem sie dowiedziec czy mozna ja uszczelnic czy trzeba wymienic, jesli wymienic czy idzie to zrobic samemu na kanale? prosze o porady i wszelkie odpowiedzi
zdecydowanie wymienić
za wymianę pompy wody mechanik dużo nie weźmie (a będziesz miał zrobione fachowo)
no chyba że masz kanał i możesz sam, wtedy serwisówka i na przód
kiedys u mechanika wymienialem to z wymiana zaplacilem 200 zl ale zrobisz to sam bez problemu ja zaplacilem bo mi sie strasznie lalo i auto zostawilem u mechanika a sam do szczecina pkp pojechalem
aha, no to czas na wymiane...pompa wody 100zl kosztuje wiec nie jest to majatek wjade na kanal i bede probowal sam wymienic...dzieki wszystkim za porady!
Do Sprzedania:
Tylna kanapa N14 3D
Zegary N14
Przełączniki do N14 (ogrzewanie tylnej szyby,awaryjne itd)
Tylko uważaj z naciąganiem, żebyś za mocno nie naciągał bo poźniej ona sie szybciej rozsypie jak bedzie na scisk, jeśli po odpaleniu samochodu bedzie cichutko to znaczy że dobrze, jesli będzie wyło to popuść troche
powodzenia
=Mitsubishi Eclipse Klub Polska User=
-------------------------------------------------------- www.ternet.com.pl
Kanał ci nie będzie potrzebny Wypuść płyn, zdejmij paski, termostat z obudową odkręć, górną łapę od silnika też, możesz sobie jeszcze odchylić zbiornik od wspomagania i gitara dostęp jak ta lala