trochę się pytań uzbierało więc napiszę wszystko na raz:
1. jeżeli chodzi o przekładkę silnika z gti to potrzeba tylko: komputer, silnik, skrzynia i półosie tak ? piasty będą pasować

2. jak będzie już dość ciepło chcę przemalować klapę z tyłu i będę zaślepiać zamek i też myślę aby wywalić wycieraczkę, co o tym sądzicie ? może to głupi pomysł ? ma ktoś może zdjęcie
3. chcę też wymienić panel ogrzewania z p10 czy sam panel wystarczy ? czy trzeba jakąś gwiazdę jeszcze dokupić, oraz do tego podłączyć te linki od klap ?
4. jak wygląda zamontowanie klimy w n14 ? da rady bez problemu ? do panelu z p10 który ma przycisk AC pasuje bez problemu ? jak z podłączeniem, czy potem trzeba jechac do jakiegos warsztatu żeby to sprawdzili czy poprawnie podłączone ?
5. jak wygląda sprawa z rozpórkami, lepiej kupić kompletne czy same flansze i samemu pospawać, gdzie kupić flansze ?
6. ma ktoś na sprzedaż tarcze do licznika, bo jakiś czas temu były na allegro i już nie ma
7. ma ktoś filtr kabinowy w n14 ? bo przy dużej prędkości strasznie dmucha mi z nawiewów, filtr montuje się przy podszybiu pod czarnym plastikiem tam gdzie są prowadnice do wycieraczek
Edytowałem Tytuł
Scubzik