Mam taki problem.. Męczę się z nim już ok 3 miesiące
 polega to na tym ze jak moje Słoneczko (N14 HB) jest bardziej załadowane (czytaj 2 osoby z przodu i jedna z tyłu) to coś się tłucze.. ale to nie jest regułą bo jak jeżdżę sam to też to występuje ale w mniejszych ilościach...ok 50% jazdy ale jak jest załadowane to prawie 90% drogi się tłucze, a jak jadę sam to od czasu do czasu i podczas hamowania ale to też nie zawsze..
 polega to na tym ze jak moje Słoneczko (N14 HB) jest bardziej załadowane (czytaj 2 osoby z przodu i jedna z tyłu) to coś się tłucze.. ale to nie jest regułą bo jak jeżdżę sam to też to występuje ale w mniejszych ilościach...ok 50% jazdy ale jak jest załadowane to prawie 90% drogi się tłucze, a jak jadę sam to od czasu do czasu i podczas hamowania ale to też nie zawsze.. Czynności jakie zostały wykonane z myślą że to będzie to:
- hamulce tył ( szczęki) bo już ich prawie nie było
- oba łączniki stabilizatora
- gumy na stabilizatorach
ja już nie mam pojęcia co to może być może ktoś miał coś podobnego albo przypuszcza co to jest...

wiec nie sugeruj sie stacja kontroli pojazdow czy cos bo u mnie niby sa sprawne a prawy powoli nadaje sie do wymiany
 wiec nie sugeruj sie stacja kontroli pojazdow czy cos bo u mnie niby sa sprawne a prawy powoli nadaje sie do wymiany