[100NX] Urwana półoś
Moderatorzy: bombel, mimier, scubzik
to ciekawe jutro jade po poloske z 1.4 i bede mierzyl i liczyl zeby:)
z katalogu intercars wychodzi ze polosie maja taka sama dlugosc ale to jeszce musze sprawdzic na zywo:) jak bede juz po ogledzinach to napisze jak wyszlo:)
[ Dodano: 2010-11-15, 21:14 ]
CO CIEKAWE LICZBA ZEBOW NA ZEW I WEW PRZEGUBIE TO 25 ZEBOW ZOBACZCIE SAMI
to sie tak zastanawiam czy moze podzedlby przegub od diesel 2.0?? bo jest bardziej wytrzymalszy chyba ze tam zupelnie inna skrzynia
w linku fotki jak to wyglada w wymiarach i jak wyglada poloska
http://picasaweb.google.com/wojti.c/PoloskaNissan#
a tak w ogole w 100nx to wsyztsko bylo to samo czy wystepowaly jakies roznice??
po zmierzeniu wsztskiego co moglobyc zmierzone w poloskach wyszlo na to ze poloski z almery 1.6 sa takie same jak w sunny 1.6 i takowa zamowilem tylko czekam az dojdzie zeby ja wlozyc i sie na 100% przekonac:)
p.s panowie macie moze dostep do takich rzeczy jak przewody hamulcowe w oplocie stalowym?? gdzie takie cosik mozna dorwac:)?? pozdrawiam:)
[ Dodano: 2010-12-15, 17:44 ]
tak jak pisalem wzyej poloska pasuje idalnie ma dokaldnie takie same wymiary wiec smialo mozna montowac:)
kilka osob z forum do mnie dzownilo aby sie dowiedziec jak mi sprawa poszla z ta urwana poloska wiec juz wiadomo
pozdrawiam i mam nadziej ze ta informacja komus sie przyda:)
z katalogu intercars wychodzi ze polosie maja taka sama dlugosc ale to jeszce musze sprawdzic na zywo:) jak bede juz po ogledzinach to napisze jak wyszlo:)
[ Dodano: 2010-11-15, 21:14 ]
CO CIEKAWE LICZBA ZEBOW NA ZEW I WEW PRZEGUBIE TO 25 ZEBOW ZOBACZCIE SAMI
to sie tak zastanawiam czy moze podzedlby przegub od diesel 2.0?? bo jest bardziej wytrzymalszy chyba ze tam zupelnie inna skrzynia
w linku fotki jak to wyglada w wymiarach i jak wyglada poloska
http://picasaweb.google.com/wojti.c/PoloskaNissan#
a tak w ogole w 100nx to wsyztsko bylo to samo czy wystepowaly jakies roznice??
po zmierzeniu wsztskiego co moglobyc zmierzone w poloskach wyszlo na to ze poloski z almery 1.6 sa takie same jak w sunny 1.6 i takowa zamowilem tylko czekam az dojdzie zeby ja wlozyc i sie na 100% przekonac:)
p.s panowie macie moze dostep do takich rzeczy jak przewody hamulcowe w oplocie stalowym?? gdzie takie cosik mozna dorwac:)?? pozdrawiam:)
[ Dodano: 2010-12-15, 17:44 ]
tak jak pisalem wzyej poloska pasuje idalnie ma dokaldnie takie same wymiary wiec smialo mozna montowac:)
kilka osob z forum do mnie dzownilo aby sie dowiedziec jak mi sprawa poszla z ta urwana poloska wiec juz wiadomo
pozdrawiam i mam nadziej ze ta informacja komus sie przyda:)