[K11] Hałasujaca tylna półka
Moderator: mimier
- waichwaich
- fanatyk nissana
[K11] Hałasujaca tylna półka
Witam jak w temacie czyli halasuje tylna pólka w sumie jest to nieszkodliwe ale strasznie wkurza podczas jazdy probowalem juz wymieniac pod nia te gumy na gąbki chwile bylo ok i znowu to samo . Macie jakies pomysly zeby to ogarnac? Ostatnio juz myslalem zeby jakies rzepy dac czy cos.
Ostatnio zmieniony 2014-09-13, 14:11 przez waichwaich, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Hałasujaca tylna półka
Witaj , ja na twoim miejscu zrobiłbym ją na rzepy a jak chcesz wiecznego spokoju to polecam dobrą taśmę dwustronną na gąbce jak taką taśmą ją przykleisz to na pewno już przestanie hałasować na dobre:)
-
- fanatyk nissana
- waichwaich
- fanatyk nissana
Właśnie tak mi się wydawało ze ta gumka moze być za luźna i może by tak ją czymś zdystansował od strony klapy zeby bardziej przylegała do pułki. Musze coś z tym wykombinować bo nie da się cały czas jeździć z radiem na full Gdzieś jeszcze czytałem że ludzie obklejają taśmą te bolce na których sie porusza zeby ciaśniej siedziała ale nie wydaje mi sie zeby to miało az taki wpływ. Jak znajdę chwilę to skorzystam z twojej sugestii i pokombinuje z tymi gumami na klapie
- waichwaich
- fanatyk nissana