1) 2-gi własciciel od nowosci , g...prawda,w samym Lublinie miała 3-ch

2)auto jakieś 3 lata temu było wystawione na allegro za 13.500,potem 11 z kawałkiem

3)po sprzedaży Maxima spędzila jakies 1,5 roku w okolicach ul.Zamojskiej(Lublin)
4)Zostala rozbita(prawie cały prawy bok..fotki w archiwum allegro z tego co pamietam) i tak zostawiona na jakies 3 mies. potem wystawiona na sprzedaż za chyba 9,potem 8 i na sam koniec sprzedana za ok 6 tys z małym hakiem(rozmawiałem z człowiekiem,był szczery powiedział co i jak)
5)nowy ,,szczesliwy,, własciciel(ma komis z autami z tego co mówił) zamówil gruchę z betonem wyrzezbił drzwi prawie jak Fidiasz ...jedne ,drugie,tylne,próg, nadkole itd.
6) wystawił auto do sprzedaży za 9,800 z tego co pamietam...w rozmowie telefonicznej stwierdził ze jest ok. tylko fotki słabo wyszły

7) jakimś cudem sprzedał to auto do Starachowic
8)dzisiaj rozmawiałem z kolejnym ,,szczęsliwcem,, stwierdził ze próg jest do wyczyszczenia i drobnej naprawy(az załuje że jak widziałem to auto rozbite ,to nie zrobilem fotek),brak obrysówki,przedni zderzak porysowany...i co ciekawe (uwaga

...ano po to dzwoniłem do pana Sylwestra,co by jako sprzedajacy(jak mawial Pyzdra z Janosika) ,to dawno temu sliczne auto ...nikogo w ,,wała,, nie robił

Wiem że nie napisałem w odpowiednim dziale...trudno ,najwyżej mnie Admin Forum zj...ie

Pozdrawiam. caffeini