Niestety na ogólnopolskim go nie zobaczymy, nie w tym roku bo w przyszłym na pewnoMichalllo pisze: może na ogólnopolskim już bedzie

Moderator: janusz
Warszawa - Włochymikey_one pisze:Proszę Was bardzo, nie zaśmiecajcie tematu o cudownym aucie takimi komentarzami...
Napisałem o kolejności prac i taka będzie. Zresztą o swapie już pisałem...
B52 gdzie widziałeś to "szybko przemykające" A31??
Czy już może zacząłeś ?mikey_one pisze:Dobra przyznam się - szczęśliwym posiadaczem zostałem jaza co pięknie dziękuję Marcus'owi
Plan jest taki: wybebeszyć do gołej blachy, blacha do remontu, wnętrze do odnowienia, układ napędowy i jezdny do odnowienia (w planie albo odpicowanie obecnego gaźnikowca albo swab na RB25DET), później do poskładania, polerki, pucowania i raz w miesiącu na spot
Plan jest bardzo ambitny i długofalowy bo i prac dużo. Wóz jest śliczny i niepowtarzalny, czegoś takiego szukałem już od dawna...
Tu prośba do wszystkich klubowiczów posiadających wiedzę na temat takiego wózka, o podsyłanie wszelkich danych i namiarów na info o nim (jak do tej pory interesowały mnie tylko serie N i S), napewno pomoże to w przywracaniu mu pierwotnego blasku...
Trzymajcie kciuki...
P.S. Jak zacznę to oficjalnie ogłoszę rozpoczęcie projektu...