Obroty
Moderator: janusz
-
- nowy na forum
Obroty
Witam postanowilem napisac poniewaz problem z moja Maxi jest naprawde powazny A32 3.0 Manual 95 rok wersja USA tzn auto przyspiesza na 1 biegu normalnie wrzucam na 2 obroty spadaja i autko gasnie pomimo ze dodaje gazu jak by paliwa nie dostawal niewiem co jest czasamu problem pojawia sie na 3 biegu autko jak by umieralo nie przyspiesza nagle gasnie o co chodzi bo rece opadaja filtr paliwa wymieniony swiece wymienione sikniczek krokowy wymieniony co jest jakies sugestie ??
Re: Obroty
Na moje oko to problem z podciśnieniami, albo ze starowaniem ze skrzyni biegów. Na drugie moje oko założyłeś już z 15 wątków na temat co tam je..neło w tej luksusowej limuzynie. Nie słyszałem żeby komuś się tak Maxima sypała. Może lepiej poszukaj następnej , a tą postaw w krzaki na części, bo ten złom wykończy cię nerwowo i finansowo .
Jak to się dzieje w momencie zmiany biegu i wysprzęglenia to może wystarczy wyczyścić przepływkę.Maximus1990 pisze: ↑2018-03-20, 22:36auto przyspiesza na 1 biegu normalnie wrzucam na 2 obroty spadaja i autko gasnie
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
mały v8 pisze: ↑2018-03-20, 23:10Na moje oko to problem z podciśnieniami, albo ze starowaniem ze skrzyni biegów. Na drugie moje oko założyłeś już z 15 wątków na temat co tam je..neło w tej luksusowej limuzynie. Nie słyszałem żeby komuś się tak Maxima sypała. Może lepiej poszukaj następnej , a tą postaw w krzaki na części, bo ten złom wykończy cię nerwowo i finansowo .
Nie nie nie przecież tam się nic nie psuje igła przecież jest Ogólnie mi to wygląda na jakieś błądzenie we mgle zamiast oddać do kogoś chociaż częściowo ogarniętego
MASZ JAPOŃCA KRĘCISZ DO KOŃCA
pomogę w sprawach LPG
Perfekt Autogaz Montaż i Serwis
Warszawa Targówek
http://perfektautogaz.pl/
pomogę w sprawach LPG
Perfekt Autogaz Montaż i Serwis
Warszawa Targówek
http://perfektautogaz.pl/
Przeczyść przepustnicę.