[A34] Teleskopy - siłowniki Maski A34??
Moderator: janusz
[A34] Teleskopy - siłowniki Maski A34??
Witam wszystkich , od dłuższego czasu poszukuję siłowników przedniej maski do Maximy a34 2006r , ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć , są jakieś na Allegro po 100zl szt! Ale nie wiem w jakim są stanie, próbowałem szukać zamiennika ale w żadnym sklepie nic mi nie zaproponowali:( znalazłem na Ebay-u za ok 20$ -2szt. ,czy ktoś z szanownych kolegów mógłby mi to zamówić? Czy w ogóle się opłaca? Lub może ktoś kupił jakieś zamienniki w Pl? Z góry dzięki za zainteresowanie
- VicePrezes
- nowy na forum
Cześć, ja się podłącze pod temat.
Czy chodzi o siłowniki o takich parametrach?:
Długość całkowita (mierzona w osiach końcówek) 387 mm
Długość skoku 139 mm
Siła 465 N
Średnica tłoczyska: 8 mm
Średnica cylindra: 18,5 mm
I drugie pytanie, czy pasuje też coś do klapy bagażnika? Moje już nawet nie są w stanie utrzymać klapy, a co dopiero ją podnieść...
Pzdr
Update
Zakupiłem te siłowniki i pasują P&P, dosłownie nic nie trzeba zrobić - wyciągnąć stare i włożyć nowe. Mam wrażenie, że są nawet za mocne. Moja maska strzela w górę jak z katapulty. Mam nadzieję, że nic jej nie będzie.
Pzdr
Czy chodzi o siłowniki o takich parametrach?:
Długość całkowita (mierzona w osiach końcówek) 387 mm
Długość skoku 139 mm
Siła 465 N
Średnica tłoczyska: 8 mm
Średnica cylindra: 18,5 mm
I drugie pytanie, czy pasuje też coś do klapy bagażnika? Moje już nawet nie są w stanie utrzymać klapy, a co dopiero ją podnieść...
Pzdr
Update
Zakupiłem te siłowniki i pasują P&P, dosłownie nic nie trzeba zrobić - wyciągnąć stare i włożyć nowe. Mam wrażenie, że są nawet za mocne. Moja maska strzela w górę jak z katapulty. Mam nadzieję, że nic jej nie będzie.
Pzdr