[ Dodano: 2014-11-21, 14:25 ]
te jasne paski wzdłuż drzwi i błotników świadczą,że najpewniej była malowana. lakiernicy w ten sposób odcinali kolory,żeby się nie odróżniał lakier malowany od niemalowanego. ale tak jak mówię vin to podstawa.
Moderator: janusz
Cześć! Zna ktoś może to auto? Może ktoś już je oglądał? Cena trochę wysoka jak za ten rocznik, przynajmniej wg. mnie, ale z drugiej strony w przyszłym tygodniu będę w okolicy i zastanawiam się czy nie podjechać obejrzeć. Myślicie, że warto? Na ile Wy byście go wycenili?MacGayver pisze:znowu ktoś ma nadzieję na zarobek![]()
http://olx.pl/oferta/nissan-maxima-3-0- ... 5f14b651db
Uwierz mi, że chętnie i za nimi bym się rozejrzał ale budżet już niestety nie tenbombel pisze:alterantywą jest 3,5 w Maximie lub Infiniti
Ano właśnie mimo wszystko chciałbym przy okazji zmiany samochodu wreszcie spełnić swoje marzenie i zakupić V6bombel pisze:A tak na serio to jeszcze 2JZ np w Lexusie IS300, ale to rzędowy silnik, a nie V6
ja miałem zwyszke na 130 % i przy 2.0L przez 2 lata płaciłem 2500 zl na roksnorlaxs pisze:znizki 0% = 1600zł![]()
Ja mam 65 % chyba i za maxi 3.0 płacę 467 zlMacGayver pisze:Ubezpieczenia wcale nie są takie drogie pod warunkiem że ma się te 60%. Przy takim układzie w Łodzi wychodzi za 3.0 około 500zl wiec bez tragedii