Oryginały?B 52 pisze:[Ja mam chyba dywaniki z przed i po lifcie - do A32
[A32] Materialowe/welurowe dywaniki do maximy
Moderator: janusz
-
- wiem o czym pisze
QX przed liftem ma takie same dywaniki jak US po lifcie. Dziś sprawdziliśmy i pasują idealnie.dylson pisze:Mozliwe, ze bedziemy mieli wzor dywanika do maximy przed fl!! Czy byliby ewentualnie chetni na takie dywaniki?
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu

--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"

Szczerze powiem, miałem trochę różnych tematów na głowie, ale w piątek podjadę do gościa i każe zrobić już jeden komplet. Pstryknę fotki, wrzucę na forum i komu się spodobają to zamówi.
Zastanawiam się tylko nad napisem.... co proponujecie i w jakim rozmiarze ?
Zastanawiam się tylko nad napisem.... co proponujecie i w jakim rozmiarze ?
└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Mam komplet do A33 USA, możesz przymierzyć. Pasują nawet na ścisk do A 32 USA.Gruzin87 pisze:a czy te dywaniki beda pasowac do a33 qx? bo bylbym tez zainteresowany.
[ Dodano: 2010-04-02, 22:45 ]
Zastanawiam się tylko nad napisem.... co proponujecie i w jakim rozmiarze ?[/quote]
Myślę, że należałoby zrobić wierną kopię dywaników oryginalnych.
Czy macie dziurkę w dywaniku na dzyndzelek wystający z podłogi od strony fotela kierowcy ?
Ktoś kiedyś powiedział, że dawniej auta naprawdę budowano z blachy i stali, drewno było dodatkiem a plastiku używano do wysadzania mostów ...
Qrde, miałem trochę inne tematy na głowie i zupełnie zapomniałem o dywanikach , które gość miał zrobić........ jutro dzwonię i zobaczę czy czasami nie czekają na mnie. Jeśli byś podleciał na Zlot Ogólnopolski, to mógłbyś sobie pomacać i jak się spodobają, to zamówisz 

└(-.-)┘┌(-.-)┘┌(-.-)┐└(-.-)┐
Co będziemy macać ! Do spotu to pomacamy coś innego he, he, he !
Zdamy się na Twoje sprawne niecne dłonie i zamawiamy !
P.S. Szalony jak uszczelki ? Pasują idealnie ?
W razie co zapraszam na magazyn po inne najlepsze części.
Zdamy się na Twoje sprawne niecne dłonie i zamawiamy !
P.S. Szalony jak uszczelki ? Pasują idealnie ?
W razie co zapraszam na magazyn po inne najlepsze części.
Ktoś kiedyś powiedział, że dawniej auta naprawdę budowano z blachy i stali, drewno było dodatkiem a plastiku używano do wysadzania mostów ...
Jezeli nie macie jeszcze gotowych, a mozna jeszcze cos zmienic to moze taki wzor* zainteresowal by kogos.
PS. Dzieki B 52, wskazowki przydaly sie
PS. Dzieki B 52, wskazowki przydaly sie

Ostatnio zmieniony 2010-05-14, 10:29 przez jerry, łącznie zmieniany 3 razy.
Maxi
Chcę dopasować Twoje tylne dywaniki do mojej Maximy. O wiele bardziej mi się podobają niż te, które mam.jerry pisze:Zrobione
Gdzie można Cie "złapać" na co dzień ?