[P11/WP11] Brak pradu w zalapniczce
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
[P11/WP11] Brak pradu w zalapniczce
Duzo jest zabawy aby pociagnac z ktoregos miejsca instalacji kable do zapalniczki? Podpowiem ze swiatelko w popielniczce tez mi nie dziala wiec gdzies znowu poszedl sie je**c kabel.
- radziejwwl
- fanatyk nissana
Ja bym sprawdzil bezpiecznik, potem wyciagnal to gniazdo i sprawdzil czy napiecie na niego przychodzi , gdzie tam kabel moze sie zepsuc ? myszy masz ?:P
viewtopic.php?p=258066#258066 - Moja turbawka 

DiLGT popielniczka jest podświetlania z instalacji oświetlenia wnętrza. Czyli włączasz światła włącza się podświetlenie popielniczki.
Co do gniazda zapalniczki to sprawdź bezpiecznik - tak jak chłopaki wcześniej napisali. Żeby wyszarpać gniazdo musisz wytargać cały ten plastik, w którym jest osadzona zapalara. Później popodważać odpowiednio blaszki i Ci wyskakuje środek. Jak masz wytargany środek to możesz wyciągnąć ten plastik.
Co do gniazda zapalniczki to sprawdź bezpiecznik - tak jak chłopaki wcześniej napisali. Żeby wyszarpać gniazdo musisz wytargać cały ten plastik, w którym jest osadzona zapalara. Później popodważać odpowiednio blaszki i Ci wyskakuje środek. Jak masz wytargany środek to możesz wyciągnąć ten plastik.
赤い 霊 czyli 日産プリメーラP11GT -> viewtopic.php?t=12560
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_
pije by paść ...
... padam by wstać ...
... wstaje by pić ...
... pije by żyć
_