Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Witam
mam dwa pytania w sprawie halogenow do P11
Ostatnio udało mi sie zakupic w atrakcyjnej cenie halogeny (z rozbitego auta) mam natomiast pytanie ktory bezpiecznik odpowiada za halogeny (dodam ze jak zdejme zaslepki to sa kable do halogenow)? I czy przy zmianie przełacznika zespolonego ( http://moto.allegro.pl/item1149633567_p ... 0_pln.html) trzeba zdejmowac kierownice?
Pozdrawiam
seba.mak1
Nissan Primera P11E SLX automat
CB Uniden 520XL+LEMM TURBO AT 2001
Witam
Rok temu przechodziłem to samo Przy zmianie przełącznika zespolonego nie trzeba demontować kierownicy wystarczy zdemontować plastikową osłonę. Halogeny podpinasz i przykręcasz. Ale prawdopodobnie potrzebujesz jeszcze przekaźnika do nich(skrzynka pod maską z lewej strony) u mnie bezpiecznik był już wsadzony. Ale jeżeli u ciebie niema to sprawdzę i dam ci znać w którym miejscu się znajduje.
elo..
przechodzilem niedawno przez to..
zmieniasz przelacznik w kierownicy, zakladasz halogeny i przekaznik niebieski w skrzynce..ten ktorego brakuje...
i dziala..i tak jak wyzej napisano..wystarczy jedna czesc..
pozdro