Nissanmaniaku! Prosimy o nieblokowanie reklam!    

Utrzymujemy nasze forum z małych reklam pojawiających się między postami.

Prosimy o wyłączenie blokowania reklam na naszym forum.

Dziękujemy!

[P/WP11.144] Problem Primera P11 2001r Trzęsie do 2.5 tyś wy

Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol

Pralino878
nowy na forum

[P/WP11.144] Problem Primera P11 2001r Trzęsie do 2.5 tyś wy

Post autor: Pralino878 » 2016-03-09, 11:39

[/b]Pytanie Nissana Primery P11 2001r 1.8 16v Sama Benz Nigdy nie widziało gazu a dobra teraz do sedna mam problem z Autem wymieniłem Przepływomierz, Sondę Lamba, Świece, Cewki, Pasek Klinowy i Wspomagania ładowanie alternatora jest dobre ładowanie akumulatora też. Problem jest taki samochód mi faluje do 2.5 tyś obrotów i w czasie jazdy szarpie i trzęsie a powyżej 2.5 tyś auto chodzi juz normalnie, z tylu tłumika strzela jak by to subaru było ale tylko do 2.5 tyś obrotów powyżej spokój, dawkę paliwa dobrą ma nie śmierdzi ale też mi w czasie jazdy oświetlenie zanika auto ma xenon jadę i cale oświetlenie zanika na sekundę i wraca już to mnie denerwuję.

Auto jak miało popsuty przepływomierz to kolektor katalizator i tylni tłumik robiły się czerwone
i auto dziś juz przestało po wymianie przepływomierza ale został dźwięk w tylnym tłumiku takie strzelanie i falowanie do 2.5 tyś i trzęsie nim delikatnie

Ktoś coś pomoże co mam już robić i czego się łapać komputer też nic nie pokazuje Dziękuje Chłopaki i Pozdrawiam ;(

Proszę poprawić wiadomość tak, żeby była napisana zgodnie z zasadami pisowni polskiej.
Janusz
Ostatnio zmieniony 2016-03-09, 11:51 przez Pralino878, łącznie zmieniany 1 raz.
Eloszka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silnik”