scigamy sie primerami
Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
scigamy sie primerami
wracając z pracy ciełem sie z mitą lancer 2.0 non turbo było niezle do czwartego biegu pierwsze trzy zmiany poszły idealnie na 3 miałem prędkośc 97 mil na godzine to jest jakies 158km/h puzniej mita mnie odstawiła .kilka nocy wczesniej ford fiesta 1.8 zetec pojechałem go na maxa niemiał szans a w poniedziałek w nocy citroen saxo(niewiem jaki silnik bo niechciało mi sie czekac jak mnie dogoni ale mysle ze 1.4 ),moja primera to 1.6 lx:)z dolotem k&m ecu od sri wydech -wsumie niewiem bo robiony na zamówienie u pana mariana
.podzielcie sie swojimi dokonaniami pozdrawiem(ps.mam z tego filmik niezbyt dobrej jakosci jak będe miał chwilke to go dołoncze)pozdrawiam przepraszam za ortografie jestem dysortografem:)

tak w anglii mamy tory ale zbyt kosztowne takie imprezy wjazd tro około 150 funtów a pozatym byłem na torze jako kibic i powiem wam ze niemam co primerą jechac bo tam porshe ferrari skyline i inne badziewia jak podszedłem do toyoty starlet i pogadałem to sie okazało ze ma tam 246 koni wienc samo wówi za siebie a co do prętkosci na 3 biegu to tak 158 km/h jedzie tylkio teraz jest warzne w jakim czasie przyspieszy do tej prętkości i chodziło oto ze niechwaliłem sie ze tyle pojechał tyllko ze do tej prentkosci mita mi rady nmiedała bo ma krutsze przełozenia w skrzyni wienc wiecie szybciej sie zbiera ale i tak było oki.mojim następnym autkiem bendzie opel omega 2.6 v6:) zeby sie poganiac wiem powiecie ze omega to ogromna masa ale omega na 2 turbo to juz jest cos pozdrawiam
zainstaluj sobie przeglądarkę fire fox która ma słownik i poprawiaj te błędy , bo aż przykro to czytaćremiuk pisze:tak w anglii mamy tory ale zbyt kosztowne takie imprezy wjazd tro około 150 funtów a pozatym byłem na torze jako kibic i powiem wam ze niemam co primerą jechac bo tam porshe ferrari skyline i inne badziewia jak podszedłem do toyoty starlet i pogadałem to sie okazało ze ma tam 246 koni wienc samo wówi za siebie a co do prętkosci na 3 biegu to tak 158 km/h jedzie tylkio teraz jest warzne w jakim czasie przyspieszy do tej prętkości i chodziło oto ze niechwaliłem sie ze tyle pojechał tyllko ze do tej prentkosci mita mi rady nmiedała bo ma krutsze przełozenia w skrzyni wienc wiecie szybciej sie zbiera ale i tak było oki.mojim następnym autkiem bendzie opel omega 2.6 v6:) zeby sie poganiac wiem powiecie ze omega to ogromna masa ale omega na 2 turbo to juz jest cos pozdrawiam
. coś 

Jak to jakiś kabaret powiedział, kiedyś był nieuk itp teraz jest dysortografia i płaskostopie.remiuk pisze:niemoja wina ze pisze jak pisze to sie nazywa dysortografia a jak bys czytał dokładnie to bys widział moje przeprosiny a firefoxa niezainstaluje
Jeśli nie chcesz poświęcić chwilki żeby poprawić przed wysłaniem, świadczy to o braku szacunku dla czytającego.
100nx - sprzedany
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu
--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"
MAXIMA A32 - sprzedana
Maxima A33 - sprzedana
rower - w użyciu

--
"Taki ze mnie Maxi Gaz"

A ja wierzę , że prima 1,6 poleci na 3 biegu 158 km/h , ale chyba z przepaści 
remiuk , moja LUSIA ma primę 1,6 SLX 102 KM i nie wciskaj nam kitu , że Toja tak lata. Moja 2,0 dochodzi do 160 na 3 biegu , ale na zegarach jest prawie 8000 obr/min (na gazie nie mam odcinki
)

remiuk , moja LUSIA ma primę 1,6 SLX 102 KM i nie wciskaj nam kitu , że Toja tak lata. Moja 2,0 dochodzi do 160 na 3 biegu , ale na zegarach jest prawie 8000 obr/min (na gazie nie mam odcinki

BYŁA - PRAWDOPODOBNIE NAJSTARSZA P10 W POLSCE
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej
Z Klubem Nissana od czerwca 2005 i tak zostanie
JEST - Saab 9-5 , 2.0t , 1997 rok , na wypasie , wydech 2,75 " na razie tylko , będzie więcej

Z Klubem Nissana od czerwca 2005 i tak zostanie
-
- wiem o czym pisze
jeśli ty chcesz się ganiać OMEGĄ 2.6 V6 to szybko ganiaj do taty może Cię na śniadanie woła.remiuk pisze:\mojim następnym autkiem bendzie opel omega 2.6 v6:) zeby sie poganiac wiem powiecie ze omega to ogromna masa ale omega na 2 turbo to juz jest cos pozdrawiam
co ty chcesz tam 2 x turbo montować ...