Mój problem odnośnie klimy jest taki... dzisiaj została nabita sprawdzona szczelność i niby jest ok, ale się nie załącza.
Nie startują wentylatory ani nie słychać sprężarki.
Co mogłem zrobić to posprawdzałem bezpieczniki w aucie i obok akumulatora - tam jest wszystko git.
Później podłączyłem na krótko wtyczke od czujnika w osuszaczu wentylatory zastartowały obroty na chwile zafalowały i dalej było ciepło (może na krótko nie będzię klima działać nie wiem)... co może być przyaczyną
 A jak mogę sprawdzić spręzarke czy wogóle się włącza
 A jak mogę sprawdzić spręzarke czy wogóle się włącza 
Uzupełnił mi 600g freonu i 18g oleju.
Pomocy bo sięciepełko robi a ja się duszę...
 )
) 

tak więc jeśli sie ktoś orientuje to dajcie znać czy będzie się nadawał
 tak więc jeśli sie ktoś orientuje to dajcie znać czy będzie się nadawał 

, jest tylko wiatrak, parownik z tego co się nie mylę, ale tam nie ma filtra kabinowego, a go kupiłem. W jak zdemontowałem podszybie też nie było miejsca na filtr
 , jest tylko wiatrak, parownik z tego co się nie mylę, ale tam nie ma filtra kabinowego, a go kupiłem. W jak zdemontowałem podszybie też nie było miejsca na filtr  . Jakieś propozycje co do lokalizacji filtra?
 . Jakieś propozycje co do lokalizacji filtra?  Czy może ktoś z Was już się spotkał z takim przypadkiem?
  Czy może ktoś z Was już się spotkał z takim przypadkiem?  ) nie były stosowane filtry kabinowe, podejżewam, że u Ciebie jest ten przypadek
 ) nie były stosowane filtry kabinowe, podejżewam, że u Ciebie jest ten przypadek