Moderatorzy: Sajmooon, janusz, Zielkq, Maniek-ol
Ale bez przesady nie żeby na zdjęciu na prawym boku widać było 4 różne kolory... też mam specyficzny kolor ale aż takiego hardcoru nie ma.hyzios pisze:Niekoniecznie vixo - ten lakier jest wredny na swiatło mam ten sam kolor i w zaleznosci jak staniesz kolo auta to zmienia sie odcien i co innego wychodzi. Bez osobistej wizyty sie nie obejdzie.
Dziś podjadę ją obejrzeć to się okażeSajmooon pisze:Ale bez przesady nie żeby na zdjęciu na prawym boku widać było 4 różne kolory... też mam specyficzny kolor ale aż takiego hardcoru nie ma.hyzios pisze:Niekoniecznie vixo - ten lakier jest wredny na swiatło mam ten sam kolor i w zaleznosci jak staniesz kolo auta to zmienia sie odcien i co innego wychodzi. Bez osobistej wizyty sie nie obejdzie.
Ktoś mi pokaże, gdzie to w tym egzemplarzu jest? Widzę zaślepkę w miejscu sterowania lusterkami i najzwyklejszą (ot, zwykła prosta, nawet bez takich wihajstrów) kierownicę służącą do kierowania. Może ma jakieś inne zastosowanie, którego nie było mi dane poznać? ;Pel. lusterka, kierownica wielofunkcyjna