Tłumiki custom
Moderatorzy: Ryba, Sajmooon, Zielkq, Maniek-ol
Tłumiki custom
Hej
Ma ktoś jakieś namiary na warsztat/producenta, który dobierze/zrobi mi dwa tłumiki końcowe, komorowe (muszą być bardzo ciche bo będą jedynymi tłumikami w układzie) o średnicy wlotowej 2.5" i z jakimis ładnymi końcówkami.
Generalnie potrzebuję w dupowozie przerobić wydech z jednej na dwie strony...
Nie musi być kwas - nawet lepiej bo waznym aspektem jest cena
Ma ktoś jakieś namiary na warsztat/producenta, który dobierze/zrobi mi dwa tłumiki końcowe, komorowe (muszą być bardzo ciche bo będą jedynymi tłumikami w układzie) o średnicy wlotowej 2.5" i z jakimis ładnymi końcówkami.
Generalnie potrzebuję w dupowozie przerobić wydech z jednej na dwie strony...
Nie musi być kwas - nawet lepiej bo waznym aspektem jest cena
Fura jest niezła i turla fele
mikey_one motowydech w Konstancinie: http://www.motowydech.eu/
Sporo aut w klubie jeździ na ich wydechach, a przy okazji nie są strasnzie drodzy
Sporo aut w klubie jeździ na ich wydechach, a przy okazji nie są strasnzie drodzy
a ja polecę: http://przemo-car.pl/
solidnie i ceny też w porządku
solidnie i ceny też w porządku
jak mają być ciche to Proex-a Ci nie polecę.mikey_one pisze: (muszą być bardzo ciche bo będą jedynymi tłumikami w układzie)
Też chciałem ciche, a łeb urywało. Wina podobno tego że robiony był pod Micre 1.3 a nie 1.0 (tak chciałem bo miało być 1.3 pod maską). Do tego jeszcze tłumik zamiast katalizatora był ... Jakbym miał 1.3 to by było cicho według jego teorii.
SPRZEDAM !
Felgi stal 14" - 4x114,3
Opona Michelin Primacy HP 225/45/17
Dojazdówka 14" - 4x114,3
Felgi stal 14" - 4x114,3
Opona Michelin Primacy HP 225/45/17
Dojazdówka 14" - 4x114,3
Może m-tech?? ponoć ostatnio poprawiła się u nich jakość, sam nawet jestem tłumikiem od nich zainteresowany.
Do zabawy
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI
viewtopic.php?t=474 -> Odbudowa 100 nx
SR20DE N/A+
SR20DE + SUPERCHARGER
SR20VE + jakieś dmuchanie
DailyCar
1.2 TSI