[Wszystkie Nissany] Dekodowanie nr VIN
Moderatorzy: Ryba, Sajmooon, Zielkq, Maniek-ol
powerm3 głośniki mógł dołożyć później własciciel. Poduszki nie pokazało, a powinno. Co do ABS to zahamuj na śliskim i będziesz wiedział czy masz . Jeśli tak to pedał będzie Cię "kopał" w nogę. Poza tym na włączonym zapłonie powinna świecić sie kontrolka na desce.
Co do mocy to musiałbyś sprawdzić oznaczenie na kolektorze dolotowym 73C to 87 KM a 74 to 75 KM. Jak auto z NIemiec to prawdopodobnie 75KM
Co do mocy to musiałbyś sprawdzić oznaczenie na kolektorze dolotowym 73C to 87 KM a 74 to 75 KM. Jak auto z NIemiec to prawdopodobnie 75KM
Wszystko co wiecie o mojej Primerce
Witam
Panowie potrzebuję pomocy.
Chciałbym się dowiedzieć więcej o mojej Primerce P11 po lifcie.
Oczywiście wszystko co można wyciągnąć na podstawie numeru VIN.
Próbowałem skorzystać z tego dekodera który podajecie na forum ale jakoś mi nie idze.
Oto numer VIN SJNTCAP11U05-92982
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
Ps. Do niedawna jeździłem Almerą N15, ale musiałem zmienić na coś większego i padło na WP11. Niestety środek wyposażenia mojego nowego nissan nie umywa się do Almerki. Zastanawiam się czy wszystkie Primery były takie obskurne? Nawet kubka nie ma gdzie postawić.
Panowie potrzebuję pomocy.
Chciałbym się dowiedzieć więcej o mojej Primerce P11 po lifcie.
Oczywiście wszystko co można wyciągnąć na podstawie numeru VIN.
Próbowałem skorzystać z tego dekodera który podajecie na forum ale jakoś mi nie idze.
Oto numer VIN SJNTCAP11U05-92982
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
Ps. Do niedawna jeździłem Almerą N15, ale musiałem zmienić na coś większego i padło na WP11. Niestety środek wyposażenia mojego nowego nissan nie umywa się do Almerki. Zastanawiam się czy wszystkie Primery były takie obskurne? Nawet kubka nie ma gdzie postawić.
Krawiec
Prod. 11.2002 r., silnik 1,4 CGA3DE, 3d wersja sport, 4 poduszki plus kurtyny, autoklima, 15" alusy, odpalanie kartą, halogeny, el lusterka podgrzewane, w kolorze nadwozia, radio z CD, czujnik deszczu i zmrokugrzegorz1 pisze:Witam,czy VIn Micry też możesz rozkodować ?To z góry dziękuję. Grzegorz
SJNECAK12U1001840
bombel, to i ja bym Cię wykorzystał, bo w sumie nigdy się nie zastanawiałem, z czym moje wyjechało z fabryki 
SJNTCAP11U0309613
Podziękował

SJNTCAP11U0309613
Podziękował
Podróże małe i duże
Pomoc prawna: Adwokat Wrocław
Z YT: "JDM wants to be USDM, Euro wants to be USDM and USDM wants to be Euro."
bombel, dzięki wielkie. Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie, jak jest ze sprawdzalnością tego, co wychodzi z dekodowania? Czy istnieje jakaś szansa, że nie wszystko było uwzględniane w Vinie, bądź jakieś pomyłki mogą w nim wystąpić? Dopytuję, bo wyszły różnice, których bym się nie spodziewał 
Dobrego dnia

Dobrego dnia
Podróże małe i duże
Takie rozwiązanie przyjmuję do wiadomości, dziękuję 
Dobrego dnia

Dobrego dnia
Podróże małe i duże