Podlaczylem dzis halogeny, lecz przelacznik jest jeszcze w drodze.
Oczywiscie czlowiek glupi chcial sprawdzic jak swieca,i podlaczylem na krotko styki przy kostce.
Nie mam teraz sygnalu jak zostawie wlaczone swiatla. Nie znalazlem zadnego walnietegop bezpiecznika(moze cos ominelem).
Gdzie szukac rozwiazania ?
[N15] Sygnal przypominajacy o wylaczeniu swiatel
Moderator: sergiej
Bezpieczniki wszystkie sa dobre.
Dodam, ze po zwarciu nie mam take podswietlenia zegarow, co jest bardziej uciazliwe niz brzeczyk.
Prosze o pomoc.
[ Dodano: 2010-02-12, 17:56 ]
Problem rozwiazany. Zobaczylem, ze takze nie swieci tylne prawe mijania. Kolo akumulatora jest skrzynka z przekaznikami,sa tam tez bezpieczniki. Bezpiecznik od wlasnie tego swiatla trzyma takze podswietlenie zegarow jak i brzeczyk.
Pozdrawiam.
Dodam, ze po zwarciu nie mam take podswietlenia zegarow, co jest bardziej uciazliwe niz brzeczyk.
Prosze o pomoc.
[ Dodano: 2010-02-12, 17:56 ]
Problem rozwiazany. Zobaczylem, ze takze nie swieci tylne prawe mijania. Kolo akumulatora jest skrzynka z przekaznikami,sa tam tez bezpieczniki. Bezpiecznik od wlasnie tego swiatla trzyma takze podswietlenie zegarow jak i brzeczyk.
Pozdrawiam.
- Bart-qlka2
- stały bywalec
Dołączę do tematu bo nie działa u nas brzęczyk w Micrze od momentu kupna. Raczej niemożliwe żeby go nie było bo wersja jest dość wyposażona a nawet w "łysych" wersjach na nasz kraj by brzęczyk. Tak poza tym wie ktoś gdzie on jest w Micrze i jak to wygląda?
Pozdrawiam.
Bart.
Pozdrawiam.
Bart.
Bart
EX Almera N15 1998 1,4
EX Primera WP11.144 1999 2,0TD
EX Micra K11 2000 1,4
EX Almera N15 1998 1,4
EX Primera WP11.144 1999 2,0TD
EX Micra K11 2000 1,4