Klub zrzeszającym miłośników marki nissan. Dzielimy się informacjami na temat nissana, udzielamy porad, organizujemy spoty lokalne jak również zloty ogólnopolskie. Łączny nas wspólna pasja do marki.
Czy orientuje się ktoś gdzie znajduję się przekaźnik elektrycznych szyb w N16 po lifice , HB, 1,5 benzyna?
W manualu, który mam jest informacja, że ten przekaźnik znajduje się w tam gdzie bezpieczniki pod kierownicą, ale jest dopisek "except for Europe". Tylko nigdzie nie mogę znaleźć tego przekaźnika dla wersji europejskiej.
Nie masz fizycznie tych przekaźników/przekaźnika? Na all. większość wystawianych skrzynek bezpieczników N16 FL posiadają je na wyposażeniu (niebieskie - doczepiane z gniazdem do boku skrzynki bezp.). Sprawdź w pobliżu skrzynki lub słupku (może być w innym miejscu) - instrukcja to nie wyrocznia - możesz też dojść po kolorach przewodów. No chyba, że w opcji fabrycznej nie miałeś ich i ktoś uzupełniał wyposażenie Opisz usterkę.
Usterka polega na tym, że fabrycznie nie ma elektrycznych szyb
Planuję je dołożyć i jedyne co mi brakuje to potwierdzenia czy mam ten przekaźnik czy nie.
Zaglądałem tam i z wierzchu wygląda ze go mam (w miejscu gdzie powinien być poza Europą), ale chyba faktycznie sprawdzę od tyłu po kolorach przewodów.