Próbowałem dokupić sam ten plastik ale w każdym sklepie odsyłają mnie do Autoryzowanego serwisu nissana. Ok ale ja na chłopski rozum nawet nie wiem jak ta cześć się oryginalnie nazywa ? Stąd moja prośba jak ktoś zna numer katalogowy, dokładną nazwę czy cokolwiek co mogło by mi pomóc w rozwiązaniu mojego problemu, bardzo proszę o pomoc. Na allegro znalazłem cały zestaw czyli tą ośkę i plastik ale od strony kierowcy i cena mnie zabiła bo ponad 200PLN. Ja mam ośkę dobrą potrzebuję jedynie ten plastik co się ja wkłada od strony pasażera. Proszę o pomoc poniżej link do strony ze zdjęciem o co konkretnie mi chodzi. Z góry dzięki i Pozdrawiam
 Próbowałem dokupić sam ten plastik ale w każdym sklepie odsyłają mnie do Autoryzowanego serwisu nissana. Ok ale ja na chłopski rozum nawet nie wiem jak ta cześć się oryginalnie nazywa ? Stąd moja prośba jak ktoś zna numer katalogowy, dokładną nazwę czy cokolwiek co mogło by mi pomóc w rozwiązaniu mojego problemu, bardzo proszę o pomoc. Na allegro znalazłem cały zestaw czyli tą ośkę i plastik ale od strony kierowcy i cena mnie zabiła bo ponad 200PLN. Ja mam ośkę dobrą potrzebuję jedynie ten plastik co się ja wkłada od strony pasażera. Proszę o pomoc poniżej link do strony ze zdjęciem o co konkretnie mi chodzi. Z góry dzięki i Pozdrawiam   Link : http://zapodaj.net/269d98d00fd15.jpg.html

![:]](./images/smilies/kwadr.gif)

jeśli ramię Ci spada to najzwyczajniej trzeba zakupić nowe ramię/cięgno (mam też w sprzedaży, wytrzymalsze od oryginału), a jeśli naciskasz na ramię wycieraczki tam gdzie jest już pióro i się rusza to znaczy że jest Ci potrzebny też sam mechanizm montowany na trzy nakrętki do nadwozia co też posiadam w sprzedaży. Nie znam auta i nie widzę co i jak więc sam musisz odpowiedzieć sobie co akurat się popsuło albo do Nas przyjechać ale z tym raczej będziesz miał problem
 jeśli ramię Ci spada to najzwyczajniej trzeba zakupić nowe ramię/cięgno (mam też w sprzedaży, wytrzymalsze od oryginału), a jeśli naciskasz na ramię wycieraczki tam gdzie jest już pióro i się rusza to znaczy że jest Ci potrzebny też sam mechanizm montowany na trzy nakrętki do nadwozia co też posiadam w sprzedaży. Nie znam auta i nie widzę co i jak więc sam musisz odpowiedzieć sobie co akurat się popsuło albo do Nas przyjechać ale z tym raczej będziesz miał problem