Dzięki wszystkim za kolejny zlot, za godziny rzy grillu, lotnisko, grzebanie przy aucie itd itp etc. Jak co roku warto było jechać pół polski ! Byle do następnego ! Przypominam o Zakopcu w Lipcu
 Dzięki wszystkim za kolejny zlot, za godziny rzy grillu, lotnisko, grzebanie przy aucie itd itp etc. Jak co roku warto było jechać pół polski ! Byle do następnego ! Przypominam o Zakopcu w Lipcu 
Moderator: Seba WWA

w  tym roku ja przejął em pecha zlotu
 w  tym roku ja przejął em pecha zlotu  ale humor dobry
 ale humor dobry 

Yhy. Da publiczne napiętnowanie procederu i zastanowienie się czy warto zostawiać samochód na ośrodku za rok.uleńka pisze:pisanie o tym teraz na forum nic nie da wg mnie,
 ... Aga - jest git!
 ... Aga - jest git! Co byście chcieli aby było w kolejnych pokazach ? - pod warunkiem, że pojawią się w przyszłym roku.
 Co byście chcieli aby było w kolejnych pokazach ? - pod warunkiem, że pojawią się w przyszłym roku.

patent z jednogroszówką wypalił idealnie
 patent z jednogroszówką wypalił idealnie 

Dzięki za bezpieczny weekend
  Dzięki za bezpieczny weekend